Ana Ivanović: Novi izgled luskuznog doma na Majorki

Ana Ivanović: Novi izgled luskuznog doma na Majorki

Autor: | 11/05/2019

0

Bivša teniserka Ana Ivanović rešila je da renovira luksuznu vilu na Majorki, koju je kupila pre skoro deset godina.

Ana i njen suprug Bastijan Švajnštajger će u renoviranje uložiti dva miliona evra, a radovi na vili već su počeli. Kako "Alo!" saznaje od izvora bliskog Ivanovićevoj, nekadašnja najbolja teniserka na svetu planira da potpuno promeni izgled kuće i doda nekoliko novih prostorija, a ovo će biti prvo ulaganje u luksuznu vilu, koju je kupila 2008. godine. Majstori uveliko rade, a luksuzno imanje u prestižnom naselju Son Vida na Majorki trenutno izgleda kao pravo gradilište.


- Ana je 2008. godine postala vlasnica luksuzne vile na Majorki, koju je tada platila 4,5 miliona evra. Uz kuću, Ana je kupila i imanje koje se proteže na 6.000 kvadratnih metara, a sama vila, koja je na dva nivoa, zauzima 950 kvadrata.U domu koji Ana sada deli sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i sinom Lukom postoji pet spavaćih soba, četiri kupatila i ogromna dnevna soba, koja je smeštena u prizemlju. Međutim, otkako su postali roditelji, Ana i Švajni su shvatili da im ovakav raspored soba više ne odgovara i da će morati da dom na Majorki podrede potrebama deteta - ispričao je izvor blizak teniserkinoj porodici za "Alo!".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 20, 2018 at 5:28am PST


- Zbog toga, Ana je nedavno angažovala arhitektu i od njega je tražila da projektuje novi izgled kuće koji će uključiti i dečju sobu, koja treba da bude tik uz glavnu spavaću sobu, ali je zahtevala i posebnu prostoriju u kojoj će maleni Luka moći da se igra. Već nekoliko nedelja traje proces renoviranja, a tamo gde je nekada bila Anina luksuzna vila, sada je pravo gradilište.Skele, kranovi, mešalica za malter i građevinski materijal nalaze se svuda po imanju, a osim što će promeniti izgled unutrašnjosti kuće, Ana planira i da proširi vilu i doda nekoliko prostorija. Takođe, planira i da promeni i spoljašnji izgled kuće, kada sve bude završeno, vila će dobiti i novu fasadu. Jedino što ovoga puta neće dirati i menjati je teniski teren koji se nalazi na imanju, a renoviranje će je koštati oko dva miliona evra - kaže izvor na kraju. Inače, Anina vila je izgrađena je 1998. godine i nalazi se u prestižnom delu Majorke, u naselju Son Vida, u kojem su smešteni mnogi luksuzni hoteli.
Hellomagazin.rs Cover/Images/Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti