Dajana Paunović: Jedino što bih volela jeste da Žika bude srećan

Dajana Paunović: Jedino što bih volela jeste da Žika bude srećan

Autor: | 12/05/2019

0

Uprkos pričama da će Dajana Paunović i Žika Jakšić dati još jednu šansu svojoj ljubavi i propalom braku, to se neće desiti.

Voditeljka jutarnjeg programa Svitanje kaže da im je sasvim dobro da nastave ovako.

- Žika mi je velika podrška. S njim sam provela 10 godina, imamo sina i uvek ćemo biti tu jedno za drugo. Savetujemo se međusobno i kao domaćini emisija, doduše svako u svom domenu, razmenjujemo mišljenja i savete. Mi smo u fenomenalnim odnosima jer smo pre svega prijatelji. Viđamo se i mimo Dušana ako se ukaže prilika za ručak, kafu… Rođendane slavimo zajedno. Obaveze oko sina nismo podelili, niti ćemo. O detetu se zajedno brinemo, ja kao žena i majka možda imam više obaveza, ali u svakom trenutku imam i Žikinu pomoć. Jedino što bih volela jeste da Žika bude srećan, da li pored neke žene ili sam, to je samo njegov izbor. Ne bi smetalo da ima još neko dete jer se sa njegovim sinom iz prvog braka Dušan odlično slaže… Na mog sina razvod apsolutno nije uticao, u našem životu promenila se samo adresa stanovanja. Iskreno, uverila sam se da potpis na papiru ništa ne obećava, ali i dalje verujem u ljubav i zajednički život. Živim mirno i povučeno, daleko od očiju javnosti, svoju privatnost i te kako čuvam, i svakako sam srećna i ispunjena… - kaže Dajana, koja je posle razvoda uspela da izgradi i karijeru na televiziji:

 - Pored Svitanja, koje beleži rekordnu gledanost iz vikenda u vikend , vodila sam prošlogodinju gradsku konvenciju za izbor gradonačelnika, a ove godine najveći državni događaj, kampanju Budućnost Srbije. Iskrena da budem, prevazišla sam sopstvena očekivanja - rekla je Dajana za Svet.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti