Aleksandar Radojičić: Titulu dame godine dao bih ćerki jer ona pazi na mene

Aleksandar Radojičić: Titulu dame godine dao bih ćerki jer ona pazi na mene

Autor: | 13/05/2019

0

Mladi glumac Aleksandar Radojičić vezan je za svoju mezimicu, koja uskoro kreće u prvi razred, a kako kaže ona je dama koju uvek stavlja na prvo mesto.

Iako je angažovan u pozorištu, ali i na drugim projektima, mladi glumac Aleksandar Radojičić koristi svaki slobodan momenat da bude sa svojim šestogodšnjom ćerkom Ajom.

Na njegovom instagram profilu često možemo da vidimo fotografije sa mezimicom i kako na kvalitetan način provode slobodno vreme. Kada su pitali Aleksandra kome bi pre dodelio titulu dama godine, ćerki Aji ili devojci Ceci Živojinović, odgovorio je:

- Naravno dete je na prvom mestu. Sa te strane, titulu dame godine dao bih ćerki jer ona pazi na mene svaki dan, ali dodelio bih svim ženama tu nagradu podjednako.

https://www.instagram.com/p/Bw7occdHiHC/

Kako je Aja radoznalo dete, Aleksandar se naoružao svim informacijama kako bi na svako pitanje imao odgovor.

- Sve me pita. Sada je u fazi kada je sve zanima. Od sitnica do nekih stvari kada me iznenadi. Ne bih izdvojio nijedno pitanje, ali moraš da budeš spreman u svakom trenutku da nađeš odgovor. Sada je malo lakše kada imaš internet, pa kada nešto ne znaš, možeš da proveriš, a nekada i da slažeš pa kažeš kada budem saznao, onda ću da ti objasnim - kaže Radojičić.

 

View this post on Instagram

 

My real estate agent??‍♂️ #tataicera #nasevreme #turisti #Budapest #Hungary #❤️

A post shared by Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) on Apr 30, 2019 at 11:59am PDT

S obzirom na to da Aja na jesen kreće u školu, pitali su Aleksandra koji predmet će mu najteže pasti.

- Svaki, jer treba da se krene iz početka, da se prisetim svih tih stvari. Ali i to će mi biti nova zanimljiva uloga, da učimo zajedno - rekao je on.

https://www.instagram.com/p/BxF3X01njMn/

Ovaj talentovani glumac svoj put je krčio lagano, bez skandala, na vrlo kulturan i odmeren način prepoznat je u javnosti. Na pitanje da li je to mana ili vrlina što je takav put izabrao, Aleksandar kaže:

- Ne vidim to kao manu. Ne mislim za sebe da sam naivan. Ja biram da ne idem tim putem. Svako od nas ima izbor. Danas izgleda da je lakše nogom ući na vrata, ali opet je tvoj izbor da li ćeš tako probati. A i to je kratkog daha. Bitno je da trajemo.

Aleksandra uskoro očekuje i snimanje nastavka serije “Žigosani u reketu”, koja je imala uspeh kod TV gledalaca.

- To sa moje tačke gledišta daje motiv za drugu sezonu da se više potrudiš ukoliko je to moguće i da daš sve od sebe. Mada tako smo radili i prvu sezonu. Nadam se da će scenario doneti nešto novo i na produkcijskom planu da će biti zahtevnija, bolja. Da ti to daje obavezu da ideš korak dalje. Daćemo sve od sebe - rekao je i dodao da će leto biti rezervisano za snimanje serije.

- Ne mogu da planiram leto. Očekujemo “Žigosane” i dosta dana snimanja. Skoncetrisan sam na to - naglasio je glumac.

https://www.instagram.com/p/Bvg99lnlLK4/

Aleksandar pripada glumcima koji vode računa o svom fizičkom izgledu. Međutim, priznaje da je u poslednje vreme oslabio.

- Malo sam smršao. Pripazio sam na ishranu - naglasio je Radojičić koji u poslednje vreme ima dosta obaveza.

- Skoro pa sam se klonirao. Nije lako. Nekad bude perioda kada nemaš obaveza, onda dođe odjednom sve, ali sam se navikao. Guram.

hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti