Nevena Božović pred Evroviziju: Moj stajling porede sa kostimima  iz  “Igre prestola”

Nevena Božović pred Evroviziju: Moj stajling porede sa kostimima iz “Igre prestola”

Autor: | 14/05/2019

0

Srpska predstavnica na 64. izboru za pesmu Evrovizije otkrila je kako izgledaju poslednje pripreme i dodala da su njen stajling s otvaranja ovog takmičenja poredili s kostimima iz popularne serije.

Nevena Božović će ponosno braniti boje naše zemlje večeras u Tel Avivu, a raduje se što će skoro cela Srbija biti ispred malih ekrana i pratiti njen nastup. I dok se autobusom vozi na generalnu probu, priča da je ne zanimaju prognoze, već da želi da svu snagu ostavi na sceni.

- Iskrena da budem, uopšte ne pratim kladionice i komentare. Najranije će moći nešto da se kaže posle prvog i drugog polufinala i tada će moći da se naprave prognoze. Predstavnici drugih zemalja sa kojima sam pričala imaju najbolje komentare za “Krunu” i moje pevanje. Ističu da je nastup veoma moćan, specifičan i pesma im je posebna. Meni se takvi komentari sviđaju, ali se ne obazirem mnogo na njih, već se trudim da se fokusiram na sam nastup koji ću večeras izvesti - priča Nevena, i otkriva zbog čega je donela odluku da ponese odevnu kombinaciju koja nije provokativna, već svedena.

- Pre mesec dana Nevena Ivanović, koja je radila kostime za scenu, kao i za otvaranje, pitala me je kako zamišljam da izgleda sve. Od crvenog tepiha, mada je ovaj bio narandžasti na kojem smo se pojavili, do samih kostima na sceni. Rekla sam da želim da asocira na nastup, a za nakit sam unapred znala koji ću imati. Sve smo se lako dogovorile, te kada sam se pojavila u nedelju na samom otvaranju Evrosonga, bilo je mnogo komentara. Većina je rekla da ih moj stajling podseća na kostim iz serije “Igra prestola” - izjavila je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTS | Eurovision Song Serbia (@eurovisionserbia_official) on May 4, 2019 at 6:00am PDT


Nevena nema velika očekivanja, već želi da Srbiju predstavi u najboljem mogućem svetlu.

- Ne očekujem ništa. Nisam tu da pravim bilo kakve prognoze, pogotovo kada su ovakva takmičenja u pitanju. Ono o čemu razmišljam je proba, da tamo zvučim odlično i da dobijemo veliki broj pozitivnih komentara - u dahu je ispričala Božovićeva.

Ovo Neveni nije prvo učešće na Evrosongu, već treće - nastupila je na dečjem takmičenju za najbolju pesmu Evrope, pa sa grupom “Moje tri” na Evrosongu, a na pitanje kada je imala veću odgovornost, kaže:


- Nisam stigla da pogledam sve nastupe, ali sam preslušala na Jutjubu. Moj favorit je Švedska, nisam stigla da vidim kako izgleda nastup, ovo je sve na osnovu numere koju sam čula.

Raskošna scena u obliku dijamanta je spremna, a prvo polufinale nas očekuje večeras, na kojem će nastupiti i Nevena sa numerom “Kruna”, koja je osvojila ogromne simpatije širom Evrope.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti