Džejms Bond će morati da sačeka, Danijelg Krejg se povredio! (video)

Džejms Bond će morati da sačeka, Danijelg Krejg se povredio! (video)

Autor: | 14/05/2019

0

Zaustavljeno je snimanje novog filma o najpoznatijem tajnom agentu Džejmsu Bondu pošto je Danijel Krejg (51) povredio gležanj na snimanju jedne od akcionih scena.

Glumac koji tumači Agenta 007 od 2006. godine, okliznuo se tokom snimanja filma, te je odmah avionom prevezen u Ameriku.

Kako prenosi The Sun, glumac se povredio tokom snimanja jedne od poslednjih scena na Jamajci. Naknadno je potvrđeno kako će se radnja novog filma 'Bond 25' baviti životom agenta Bonda nakon penzionisanja.

- Tokom snimanja je trčao usled čega je nespretno pao, kasnije smo saznali da je povredio gležanj. Bio je jako nezadovoljan, moramo da pauziramo snimanje filma - rekao je jedan od radnika na filmu.

Iako se producenti nadaju da se snimanje neće previše odužiti, snimanje u Pinewood Studios-u navodno je odloženo.

Ova povreda se dogodila pošto je Krejg zaradio čitav niz povreda na snimanjima prethodnih nastavaka o popularnom agentu. Na snimanju 'Casina Royal' ostao je bez nekoliko zuba, a snimanje nastavka 'Quantum of Solace' pamtiće po istegnuću mišića.

Prošlog meseca potvrđeno je kako će 'Bond 25' stići u aprilu 2020. godine, zvezda filma 'Bohemian Rapsody', Rami Malek (38), u filmu će se pojaviti kao Bondov poslednji protivnik.

Danijela Krejga posljednji put mogli smo da gledamo na filmu 'Kings' iz 2017. godine, a trenutno, osim na snimanju novog Džejmsa Bonda, radi i na filmu 'Knives Out'.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još