Madona odlučna: Srce mi se slama, ali neću odustati od nastupa

Madona odlučna: Srce mi se slama, ali neću odustati od nastupa

Autor: | 14/05/2019

0

Pokret za bojkot, odustajanje od finansiranja i sankcije protiv Izraela, predvođen Palestincima, pozvao je umetnike da bojkotuju takmičenje za pesmu Evrovizije.

Kraljica popa Madona izjavila je, povodom njenog očekivanog nastupa na nadmetanju za pesmu Evrovizije ove nedelje u Tel Avivu, da će se uvek zalagati za odbranu ljudskih prava i da se nada da će videti novi put ka miru, preneli su izraelski mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beautiful Killer (@devotedtomadonna) on May 14, 2019 at 6:10am PDT


Međunarodni pokret za bojkot, odustajanje od finansiranja i sankcije protiv Izraela, predvođen Palestincima, pozvao je umetnike da bojkotuju taj događaj. Na ovogodišnjem nadmetanju učestvuju muzičari iz 41 zemlje i posmatraju ga milioni gledalaca širom Evrope.

Madona je navela da podržava sva ljudska prava, komentarišući svoju odluku da nastupi

-Nikada neću prestati da se bavim muzikom da bih udovoljila nečijem političkom planu, niti ću prestati da govorim protiv kršenja ljudskih prava, bez obzira na to gde u svetu se dešavaju, navela je ona u saopštenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glam Radio 88.6FM (@glamradio) on May 14, 2019 at 5:24am PDT


-Srce mi se slama svaki put kada čujem o nevinim životima koji su izgubljeni u tom regionu i nasilju koje je često podstaknuto da služi političkim ciljevima ljudi koji imaju koristi od tog drevnog sukoba. Nadam se i mislim da ćemo se uskoro osloboditi tog užasnog cuklsa razaranja i stvoriti novi put ka miru, dodala je Madona.

Njena fondacija „Zrak svetlosti“ (Ray of Light) koja promoviše socijalnu pravdu i podršku ženama podržava mnoge palestinske projekte, preneo je izraelski list Harec.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: madona