Katarina Grujić: O bivšima sve... najgore?

Katarina Grujić: O bivšima sve... najgore?

Autor: | 15/05/2019

0

Katarina Grujić konačno je srećna u ljubavi jer je, nakon dužeg perioda, početkom godine ušla u vezu sa jednim biznismenom.

Znajući da je pevačica uvek bila džek u društvu i vezama, te da se uvek prva hvata za novčanik i plaća račune, ona u intervjuu za Kurir otkriva da je finansirala neke bivše momke.

Šta si sve radila zbog momaka?

- Malo je reći da sam znala da izdržavam muškarca, malo je i reći koliko sam im para pozajmila, pa ih nikad nisam dobila nazad. Zato neka sve to ostane zakopano u prošlosti, i ne ponovilo se više!

Kaješ li se zbog toga?

- Naravno da imam dozu ljutnje i kajanja kako sam mogla da ispadnem baš toliko glupa i da izdržavam muškarca koji ne želi da radi ništa u životu ili, kako bih ja rekla, klošari. Nije mi pre bilo svejedno, ali smo svesni da prošlost ne možemo vratiti, iako bi 99 posto nas nešto promenilo.

Tvoj bivši dečko Ognjen Vranješ pohvalio te je da si lafčina i najbolja osoba koju poznaje. Da li ti to imponuje?

- Zahvaljujem se na lepim rečima ko god da mi ih je uputio. To je samo pokazatelj da vredite onoliko koliko vas tuđe usne hvale.

Da li si zadovoljna u novoj vezi?

- Moram priznati da sam baš zadovoljna. Imam pored sebe nekog ko me čini jako srećnom, kome je bitan moj osmeh na licu. Zato ne eksponiram svoju vezu, o sreći se ćuti.

Kada ćeš se udati?

- Skoro sam pročitala da su pitanja tipa „kada se udaješ, kada ćeš roditi decu, kada ćeš ovo, kada ćeš ono“ postala kao pitanja iz opšte kulture. E pa, moj odgovor je ne znam (smeh).

Poslednjih dana dosta se polemiše o tvojim operacijama. Koje estetske zahvate si radila na sebi?

- Svako ko me imalo poznaje i na „ćao, ćao“, zna da je jedina estetska operacija koju sam radila na sebi povećanje grudi i usne, ako se to računa kao operacija. Nemam ništa protiv estetskih zahvata kada je umereno. Sve ostalo što su mi pripisali da sam radila potpuna je laž, a ko bude i dalje potencirao na tome, neće biti nikakav problem da se nađemo na sudu i dokažemo sve.

Šta su ti roditelji rekli kada si išla kod plastičara, da li su te podržali u tome?

- Od mojih roditelja sam uvek u svemu imala podršku! To što sam uradila grudi, nije ništa strašno i toliko tabu da se mnogo polemiše o tome.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti