Pamela Anderson prvi put na naslovnoj Voga, ali i sa zgodnim dečkom pred kamerama!

Pamela Anderson prvi put na naslovnoj Voga, ali i sa zgodnim dečkom pred kamerama!

Autor: | 20/05/2019

0

Pamela Anderson i Adil Rami se inače retko pojavljuju zajedno u javnosti, a nagađa se da su ponovo u vezi od marta, pošto su šest meseci bili razdvojeni zbog toga jer je Adil počeo da priča o braku.

Svi su se okretali za zvezdom 'Čuvara plaže' Pamelom Anderson (51) dok je pozirala s dečkom Adilom Ramijem (33) na ceremoniji UNFP- u Parizu 19. maja.

https://www.instagram.com/p/BxrWoSYIShA/

Na dodeli nagrada fudbalerima Pamela je istakla figuru u dugoj crnoj haljini s klasičnim crnim cipelama dok je Adil uz prepoznatljive brkove odabrao crno odelo ispod kojeg je nosio belu košulju i smeđe antilop gležnjače.

https://www.instagram.com/p/BxsGlOWolty/

Pamela se početkom njihove veze preselila u Francusku kako bi živela s Adilom, a izvor tvrdi da je priznala kako nije očekivala da će njihova ljubav potrajati, piše Daily Mail.

U intervjuu za The Sun, glumica je svojevremeno rekla:

- Bićemo u ljubavi sve dok smo zaljubljeni i ako jedan dan više ne bude mogao da me gleda, uvek se mogu odseliti u drugu zemlju - rekla je Pamela.

https://www.instagram.com/p/BxsFSwjChoy/

Poručila je da ga voli i kako treba biti hrabar i uživati u svemu.

- Mnogo mi je stalo do njega i slažemo se. Ko zna koliko će ovaj svet trajati s obzirom na to kuda ide. Zato treba uživati u životu - kaže Anderson.

Pamela je po prvi pu pozirala i za najnovije izdanje Češkog Voga!

https://www.instagram.com/p/BwuHOo9FmAg/

Par se inače retko pojavljuje zajedno u javnosti, a nagađa se da su ponovo u vezi od marta pošto su šest meseci bili razdvojeni. Navodno se odvojila od sportiste kada je krenuo da priča o braku i jer je smatrala da njihov odnos utiče na njegove obaveze koje ima kao otac dvogodišnjih blizanaca, koje je dobio s bivšom devojkom Sidoni Biemon.

- Pameli se srce slomilo jer Adil nije decu viđao dovoljno koliko bi trebao pa se odselila... Udaljila se od njega kako bi se mogao posvetiti deci - rekao je izvor blizak paru.

Anderson ima dva sina, Brendona (22) i Dilana (21), iz braka s bubnjarem Tomijem Lijem (56). 

https://www.instagram.com/p/Bxbwm3yibUJ/

https://www.instagram.com/p/BxbwkhXC0tU/

https://www.instagram.com/p/Bxbwn0oCrBC/

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Pročitajte još