Zoran Pajić iz serije"Istina i laži": Neobična situacija sa devojkom u Šangaju

Zoran Pajić iz serije"Istina i laži": Neobična situacija sa devojkom u Šangaju

Autor: | 22/05/2019

0


Glumac Zoran Pajić jedan je od muškaraca sa naše javne scene koji dame ne ostavljaju ravnodušnim gde god da se nađe, tako je boraveći u Šangaju zapao za oko jednoj devojci.

Zoran je uživao u čarima tog mesta, ali nije ostao neprimećen gde god da se našao. Glumac je tako zapao za oko jednoj Kineskinji koja ga je proganjala. Zoran je u početku mislio da se radi o nekoj šali, međutim, devojka je bila toliko uporna da ga je pratila u stopu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on May 5, 2019 at 9:46am PDT


- Zoran je ušao u prodavnicu obuće i seo da isproba cipele. Tik do njega sela je Kineskinja i sve vreme ga posmatrala. Zoran u početku nije obraćao pažnju. Mislio da je slučajnost. Kada je izašao iz radnje, odmah je za njim krenula i ona. Zoran je ušao u metro i ona. Već tada je shvatio da se radi o ženi koja ga sve vreme prati. Baš je bila neprijatna situacija. Verovatno ga je i fotkala da je Zoran ne vidi - kaže naš izvor koji je upućen u celu priču.

Ova situacija nije Pajiću pokvarila putovanje, već je iskoristio boravak da obiđe što više kulturno-istorijskih znamenitosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Pajic Official (@orangezo) on May 13, 2019 at 9:43am PDT


- Da, bila je takva situacija. Ne znam šta je htela. Možda me je pomešala s nekim, ali sada nije toliko ni važno - kaže Zoran Pajić, koji po povratku iz Šangaja uveliko radi na novoj predstavi koja će imati uskoro premijeru.

- Biće to jedna vrlo zanimljiva predstava. Biće puno smeha i zanimljivih situacija. U predstavi igra i Dušan Kaličanin - naglasio je on.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: Zoran Pajić