Goca Tržan kaznila ćerku: Lena je postala drugo dete

Goca Tržan kaznila ćerku: Lena je postala drugo dete

Autor: | 24/05/2019

0

Pevačica Goca Tržan je majka tinejdžerke Lene i susreće se sa brojnim problemima koje imaju roditelji dece ovog uzrasta. O tome kako je kaznila ćerku jer je previše vremena provodila na telefonu, Goca je govorila na svom Jutjub kanalu.

- Sa telefona smo uspeli da joj sklonimo kameru, znači imala ju je, ali nije mogla da se slika. U tih 15 dana dok je trajala ta kazna, ona se naravno ulogovala na Instagram i mislila je da smo mi glupi i da to ne znamo. Pošaljem ja njoj poruku i pitam je odakle joj Instagram, a ona meni kaže: ''Pa mama, ostavio mi Raša, mogu minut da ga koristim''. Rekla sam joj da može minut da ga koristi, ali ne i da odgovara na 15. komentar ispod slike" - ispričala je Goca i otkrila koliko se njena naslednica promenila od kada je prestala da korisiti Instagram.


- Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi Instagram, moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju - zaključila je pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on May 23, 2019 at 1:04am PDT


Inače, Gocina ćerka danas puni 12 godina, pa je ponosna mama iskoristila priliku da joj uputi emotivne reči.

I tako, prolaze godine, a ona u mom naručju i dalje ostaje ono malo nemoćno biće što me gleda pravo u oči kao i pre 12 godina kad sam je prvi put ugledala. Nisam plakala, bila sam uzbuđena, bila sam uplašena da li ću ti biti dovoljno dobra majka, da li ću moći da te zaštitim, da li ću u tebi uzgajiti seme dobrog čoveka… I dalje se trudim… Draga moja ćerko, srećan ti rođendan, nek te sreća prati. Voli te tvoja majka - napisala je raznežena Goca.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/ Instagram
Tagovi: goca tržan

Najnovije vesti