Raskol u porodici Đogani: Gagi prekinuo svaki kontakt sa Anabelom?

Raskol u porodici Đogani: Gagi prekinuo svaki kontakt sa Anabelom?

Autor: | 28/05/2019

0

Denser i prvi suprug Anabele Atijas, Gagi Đogani, nakon nekoliko dana otkrio je da je prekinuo svaki kontakt sa nekadašnjom suprugom.

Naime, iako je sa porodicom Atijas sve donedavno bio u dobrim odnosima, stvari su se pogoršale kada je Anabela u emisiji "Magazin IN" rekla da ju je Gagi u prošlosti varao sa drugaricama koje je gledala kao sestre.

Nakon toga, nekadašnji supružnici su imali telefonski razgovor i porom su prestali da komuniciraju, a Anabela je Gagija isključila iz Lunine karijere. O tome zašto je to uradila, Gagi kaže:

- Verovatno zato što je ona ta koja se, navodno, pita, vezano za Luninu karijeru. Moraćete da pitate nju. Ja sam rekao: "Okej, nije problem, biće to tako"! Ona (Anabela) je meni rekla da je navodno mene predložila da se ja tu aktiviram. Ja sam rekao: "Nije problem, što da ne, smatram da sam dugo u tom poslu, što bi dali nekom drugom da radi kad sam ja u tom poslu već 25 godina, mi bi to sigurno najbolje odradili". Ali, ja bih tu više bio čovek koji bi samo gledao da Lunu zaštitim u svakom smislu, da je neko ne potkrada, i uopšteno bih bio tu. Ja sam pregovarao vezano za ovaj drugi rijaliti - Zadrugu 2. Ja sam išao na pregovaranje, ja sam taj koji je sve završavao, i ugovore i pravno - rekao je denser za Telegraf.rs.

Ipak, on priznaje da je njena izjava u emisiji bila kamen spoticanja.

- Ona je umislila da je ona tata i mama, ona jednostavno ima taj trip da samo ona bude tu, a da ja ne budem. Ona ima takav stav, generalno, otkad smo se razveli. Uvek se tako ponela prema meni, uvek je imala takav stav. Evo, sad, kao, navodno je predložila da budemo zajedno, i tu smo krenuli, i sad ovo kad se desilo u "Magazinu In", opet me je etiketirala i rešio sam da preko toga ne pređem.

U vezi sa pomenutim Anabelinim izjavama - da ju je tokom braka varao sa njenim koleginicama i prijateljicama, Gagi kaže da ga je bivša žena zvala da se izvini.

- Ne bih dalje da idem, to je neka prošlost, pre 10 godina, i to je već ispričana priča - rekao nam je Đogani i dodao:

- Ona je mene nazvala sutradan i počela je da mi se izvinjava. Rekao sam joj da me više ne zove, nemam šta više da pričam sa njom . Ja ne mogu da budem podrška Luni, a da mene ona u javnosti ofira i degradira. Stvarno ne ide. Što joj je to trebalo, stvarno ne znam.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti