Dragana Džajić: Brak je logičan sled Miloševe i moje ljubavi

Dragana Džajić: Brak je logičan sled Miloševe i moje ljubavi

Autor: | 29/05/2019

0

Dragana Džajić i Miloš Ivanović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u jednom prestoničkom hotelu pred 250 zvanica. Nakon svadbe godine, kako kaže, veoma joj je potreban odmor, a evo šta je bračni papir promenio u odnosu para.

-Osećaj je divan. Srećni smo i Miloš i ja, pa je bilo lako doživeti na takav način i slavlje povodom toga. Zadovoljstvo je bilo to osetiti i kod nama dragih ljudi. Miloš i ja smo zajedno već neko vreme i povodom naše ljubavi želeli smo da upriličimo slavlje što smo s posebnim zadovoljstvom i uradili, a brak je tradicionalno logičan sled. Inače, to nije ništa izmenilo posebno. rekla je Dragana za magazin "Story" i dodala da joj je nabitnije da beba bude zdrava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on May 26, 2019 at 9:42am PDT

-Priželjkujem oduvek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on May 25, 2019 at 11:06am PDT

Par o medenom mesecu još ne razmišlja.

-Prvo želimo da se malo odmorimo, a putovanje ćemo smisliti na nekoj destinaciji koju do sada nismo posetili. Sačekacu da prođe leto i da ga provedemo u krugu prijatelja i porodice. Svakako planiram da nastavim sa svojim poslom i novom kolekcijom koju ću predstaviti krajem godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs) on May 28, 2019 at 5:37am PDT


Inače, Ana Ivanović koja je takođe u blagoslovenom stanju, i vikend nakon venčanja ostala je u Beogradu, kako bi sumirala utiske sa najmilijima. Ana je, pored mlade, bila najveselija gošća! Iako je trudnički stomak primetan i te kako je đuskala tokom svadbe, ali tek nakon što je izula štikle.
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram