Sonja Vuksanović završila u bolnici zbog nečega što je skupo platila?

Sonja Vuksanović završila u bolnici zbog nečega što je skupo platila?

Autor: | 08/06/2019

0

Sonja Vuksanović preživela je pravu dramu kada joj je pukao silikon u zadnjici, te je dobila sepsu i završila u bolnici.

Ona je, kako prenosi Kurir, pozadinu drugi put povećala početkom godine na jednoj klinici u Istanbulu i to je platila 7.000 evra.  Toliko je bila zadovoljna da nije ni slutila da bi ikad moglo da dođe do komplikacija. Ali desilo se.

Sonji je pozlilo, dobila je visoku temperaturu, otežano je disala, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu, gde su utvrdili da je strano telo puklo i dovelo do infekcije koja je mogla da je košta života.

- Sonja je bila srećna što konačno ima zadnjicu kakvu je oduvek želela. Sve je bilo u redu i ništa nije ukazivalo da će joj život visiti o koncu zbog implantata. Nažalost, došlo je do ozbiljne upale, Sonja je dobila visoku temperaturu i hitno je morala u bolnicu. Nakon pregleda lekar joj je rekao da joj je silikon koji je pukao izazvao sepsu i tada je počela njena borba. Lečenje je trajalo danima, a ona se sada, hvala bogu, dobro oseća - priča izvor za ovaj dnevni list.

Sagovornik blizak Lukasovoj Sonji ističe da je prvi put pozadinu povećala pre tri godine, kad je ugradila akva-filere, i da je tada sve bilo u najboljem redu.

Inače, Sonja je i sama u januaru napisala na Instagram profilu da uvek treba ići kod proverenog stručnjaka:

- I kad se odlučite za estetske zahvate, birajte najbolje stručnjake, jer je zdravlje uvek na prvom mestu. Vrhunske rezultate bez komplikacija mogu da vam garantuju vrhunski i u svetu priznati doktori - napisala je Sonja tada i ne sluteći da će uskoro upravo zbog želje da ima veću pozadinu voditi važnu životnu bitku.

hellomagazin.rs ATA Images