Dajana Paunović: Verujem u fatalnu ljubav na prvi pogled

Dajana Paunović: Verujem u fatalnu ljubav na prvi pogled

15/06/2019

0


Popularna voditeljka emisje "Svitanje" na TV Pink Dajana Paunović zbog posla ustaje vrlo rano, ali kaže da joj to nije problem.

- To je moj život, penzionerski, jako rano ležem... To pričam već dve godine, mislim da to i vrapci na grani znaju, ali zaista ležem rano, ustajem još ranije. Šta da vam kažem! Retko ko bi to mogao da izdrži, ko nije navikao, ali ja jesam - objasnila je Dajana, koja je priznala da joj je se u vreme našeg razgovora već bližilo vreme za spavanje.

- Ja se gasim, već posle 18 sati – gotovo – to je kuća, film, knjiga, ili završne pripreme za posao. Živim skromno i povučeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on May 21, 2019 at 5:11am PDT


Kada ima slobodnog vremena, uglavnom voli da se posveti sebi i radi ono što je čini srećnom i unosi mir.

- Najviše vremena provodim sa detetom, mada volim i da se osamim, da budem sama sa sobom u četiri zida... To je neka moja terapija, kada ja sama sa sobom razgovaram, i čitam knjigu, gledam seriju... Na taj način se opuštam, a sa prijateljima se, naravno, viđam koliko mi to obaveze dozvoljavaju. Obično su to kućne varijante, retko kada izlazim - priznala je voditeljka.

Primetili smo i da održava sjajnu liniju, a nismo mogli, a da se ne upitamo - kako?

- Verujte mi, ja ne stižem ni da jedem! Gurman sam po prirodi, ali držim balans. Generalno, balans držim u životu, to je najvažnije. Gledam da ne jedem uveče, ništa što je mnogo kalorično, slatkiše da izbacim... Šta ću, muku mučim, kao i svaka žena, ali dobro, ne dam se - objasnila je Paunovićeva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on Apr 15, 2019 at 11:25am PDT

Budući da je jedna od najlepših, najuspešnijih i najistaknutijih TV voditeljki na našoj javnoj sceni, upitali smo Dajanu da li se susrela sa ljubomorom od strane kolega ili pak tračevima.

- Nisam se susretala sa takvim situacijama, ja sam jedna introventna osoba – bavim se samo sobom, vlastitim životom i ništa me drugo ne interesuje. Ne interesuju me gradske priče, rekla-kazala - objasnila je Dajana.

Od ljubavi pak ne beži, već je priželjkuje.

-Mislim da mora da se dogodi ta hemija, konekcija između dvoje ljudi i ja verujem u ljubav na prvi pogled. Ako me to u prvom trenutku ne pogodi, do toga teško da će s drugim pogledom doći. Verujem u fatalnu ljubav, verujem u ljubav na prvi pogled i nadam se da će mi se tako nešto dogoditi u životu -
priznala je Dajana za Pink.rs.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Luka Šarac/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti