Nina Badrić: Muškarac ne može da bude srećan ako se oseća ugroženo kraj uspešne žene

Nina Badrić: Muškarac ne može da bude srećan ako se oseća ugroženo kraj uspešne žene

Autor: | 18/06/2019

0

Odabir zanimanja nas umnogome određuje, a hrvatska pevačica Nina Badrić smatra da je njen izbor profesije uticao i njen ljubavni život.

- Da sam obična Nina koja radi neki uobičajeni posao, ne bih osetila ni toliko simpatija, ali ni toliko predrasuda. Od muškaraca dobijam laskanja i komplimente, ali osetim i njihov strah, i pitanje što bi mogli oni meni da ponude - rekla je Nina za hrvatsko izdanje magazina Gloria i istakla da sada zna kakvog partnera želi za zajednički život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on May 5, 2019 at 1:51am PDT


-Lepše je proći i neke teže trenutke kad je pored vas osoba koja će sve okrenuti na dobro. To je za mene idealan muškarac. A sasvim mi je svejedno kako izgleda. Bitno mi je da je ostvarenu svom poslu, jer veza ne može da funkcioniše ako se muškarac oseća ugroženo uz uspešnu ženu, kaže pevačica i priznaje da razmišlja o majčinstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on Apr 28, 2019 at 12:18am PDT


-Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom, ali kada neko vreme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drugačije da gledaš. Volela bih da usvojim dete jer mislim da jako mnogo mogu da dam nekom malom biću i kao zrela osoba da ga provedem kroz život. Za donošenje takve odluke čovek mora da bude jako ozbiljan i odgovoran. Ipak, druge s druge strane, nikad ne znate šta život nosi. Poznajem žene koje je majčinstvo iznenadilo u nekim kasnijim godinama, kad su već mislile da im se tako nešto više ne može dogoditi - rekla je Nina za hrvatsku Gloriju.
Hellomagazin.rs Marko Grubišić/Instagram/Nina Badric
Tagovi: nina badrić

Pročitajte još

Najnovije vesti