Dragana Mićalović presrećna: Ostvarila mi se životna želja!

Dragana Mićalović presrećna: Ostvarila mi se životna želja!

Autor: | 21/06/2019

0

Dragana Mićalović potiče iz glumačke porodice, pa su talenat i ljubav prema ovom pozivu, za koji mnogi kažu da je bolji od života, negde i očekivan.

I mada smo je do sada gledali u nekoliko velikih televizijskih projekata, poput serija “Sinđelići” i “Urgentni centar” u kojima trenutno igra, ova atraktivna 28-godišnjakinja dugo je priželjkivala da svoj talenat uobliči akademskim znanjem. Pre nekoliko dana ta želja joj se najzad ispunila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on Apr 25, 2019 at 11:40am PDT

- Istina je, presrećna sam - potvrdila je Dragana za Hello! magazin.

Njeno ime našlo se na spisku studenata koji su položili prijemni ispit na Akademiji savremenih umetnosti. Glumu je upisala u klasi Božidara Đurovića, bivšeg upravnika i direktora Drame Narodnog pozorišta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) on Sep 11, 2018 at 12:15pm PDT

- Definitivno sam shvatila da gluma jeste moj životni poziv, nešto čime želim da se bavim i maksimalno se tome posvetim. Istovremeno, osećala sam hendikep zbog toga što nemam temelj, literaturu i znanje koje imaju školovani glumci. Kada razgovaramo osećam da nismo na istom nivou, zbog znanja koje imaju, a ja ne. Iskustvo, koje sam stekla kroz dosadašnje projekte nije zanemarljivo, ali ni dovoljno, rekla je mlada glumica za Hello!.

Svoju najveću želju ona je uspela da ostvari.

- Razmišljala sam o tome na šta sam najponosnija od svega što sam do sada ostvarila i shvatila da je ovo za mene najvažnija stvar, ovo je bila najveća želja, najpre moja, a onda i najbitnijeg čoveka u mom životu - zaključila je Mićalovićka.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram