Seka Aleksić jedva čeka da Jakov dobije brata ili sestru: Beskrajno smo srećni, radujemo se životu!

Seka Aleksić jedva čeka da Jakov dobije brata ili sestru: Beskrajno smo srećni, radujemo se životu!

Autor: | 27/06/2019

0

Seka Aleksić i Veljko Piljikić će uskoro postati roditelji po drugi put, a maleni Jakov će dobiti brata ili sestru.

Seka ne skida osmeh s lica i ne krije koliko je srećna što će njena porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Njoj i Veljku nije bitno kojeg pola je beba, već samo da je dete živo i zdravo. Ipak, maleni Jakov misli da će mu društvo u igri praviti brat, a ne sestrica.

Jakov sa tatom uživa u kupanju i igri na bazenu

https://www.instagram.com/p/BzNb9wJhzdL/

- Jakovu smo odmah rekli da je mama u blagoslovenom stanju i da će dobiti batu ili seku. Od kada smo mu saopštili lepu vest on svaki dan govori da mama ima bebu u stomaku i kaže da je to bata - kroz osmeh je rekla pevačica, a na pitanje da li će njen mezimac biti ljubomoran na bebu iskreno je odgovorila:

- Mislim da će biti ljubomoran ali mi kao roditelji ćemo to iznivelisati na pravi način - rekla je Seka u razgovoru za Blic otkrivši da su imena već odavno izabrali.

Jakov Serafim je mamina najveća ljubav

https://www.instagram.com/p/BzBn0_NhHTs/

Seka se putem Instagrama obratila i svim fanovima i prijateljima:

- Naša mala porodica se uskoro širi uz Božiju pomoć! Beskrajno smo srećni, radujemo se životu i svakom trenutku koji nam Gospod podari! Pored vere koju kao porodica imamo u sebi, postoje ljudi sa kojima smo zajedno uspeli u našoj borbi za potomstvo. Beskrajno hvala našoj doktorki koja se nesebično trudi sa svima i u svemu učestvuje i ponaša se kao majka! Hvala našem duhovnom ocu čiji su saveti veoma korisni za čoveka! Hvala našim porodicama i svima vama koji nesebično pišete vaše želje i podržavate nas! Svima šaljemo puno ljubavi! - poručila je Seka.

https://www.instagram.com/p/ByiaJ7GoaLR/

 

hellomagazin.rs Instagram/seka_aleksic
Tagovi: seka aleksić

Najnovije vesti