Težak raskid Pamele Anderson: Tukao me je i vukao za kosu

Težak raskid Pamele Anderson: Tukao me je i vukao za kosu

Autor: | 28/06/2019

0

Iako se činilo da je seks bomba devedesetih Pamela Anderson sreću u ljubavi našla pored 18 godina mlađeg fudbalera Adila Ramija, oni su okončali svoju dvogodišnju vezu.  Zvezda "Čuvara plaže" je otkrila da ju je fudbaler varao i nazala ga "čudovištem".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on Jun 24, 2019 at 11:45pm PDT


-Teško je ovo prihvatiti. Poslednje dve godine (i više) mog života su bile velika laž. Prevarena sam, naterana da verujem... Bili smo u "velikoj ljubavi". Očajna sam onim što sam saznala u poslednjih nekoliko dana. On je živeo dvostruki život. Šalio se na račun drugih fudbalera koji imaju švalerke u stanovima nedaleko od svojih žena. Te ljude je nazivao čudovištima? Ovo je gore. On je sve lagao. Kako je moguće ovako kontrolisati dva ženska srca i uma? Sigurna sam da ih je bilo još. On je čudovište. Kako sam mogla da pomognem tolikom broju ljudi, a da ne budem dovoljno mudra da pomognem sebi? - zapitala se Pamela a sada je objavila i mejlove koje je razmenila sa Sidoni Biemont, manekenkom sa kojom fudbaler ima blizance, koju je navodno ostavio kada je upoznao Pamelu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sidonie Biémont (@sidoniebiemont) on Dec 24, 2018 at 12:30pm PST

Pamela je u prepisci priznala kako je Rami tukao i vukao za kosu i potvrdila da ga je ostavila jer je lagao.

-Žao mi je. Živim sa Adilom više od dve godine. Nikada nisam upoznala muškarca poput njega. Živi više života. U šoku sam. Žao mi je zbog tebe i vaših sinova. Ostavljam ga. Zauvek ovaj put. Previše mi je. Pokušala sam da odem 10 puta, ali uvek me pronađe i preklinje da ga primim nazad - pisala je zvezda serije " Čuvari plaži".

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti