Katarina Živković šokira: Moje telo je savršeno, a mlohava tela ne želim da gledam!

Katarina Živković šokira: Moje telo je savršeno, a mlohava tela ne želim da gledam!

Autor: | 04/07/2019

0

Pevačica Katarina Živković je preksinoć proslavila svoj 30. rođendan i tom prilikom promovisala svoju novu pesmu koja nosi naziv "Klan", a usput je otkrila šta je poželela za ovaj divan dan, kao i zašto nikada ne bi bila na nudističkoj plaži.

U razgovoru za Alo!, Katarina je objasnila da pored uspeha nove pesme želi i da joj se dogodi ona prava, istinska ljubav.

- Želim sebi vernog dečka koji će mi pružiti ljubav i sigurnost, želim da budem zdrava, da mi nova pesma bude uspešna i da bude pravi letnji hit. Takođe, volela bih da imam prave i iskrene prijatelje, kao što ih već i imam - na pomalo neobičan način je ispričala svoje želeje Katarina napomenuvši da joj u životu fale još neke stvari, ali da to ne želi da otkriva medijima.

Kaća je za rođendan pokazala i savršenu liniju, koju je sredila zahvaljujući promeni režima ishrane usled zdravstvenih problema.

- Na početku mi je bilo teško jer zbog posla kojim se bavim jedem neredovno, kao i kasno noću, a sada sam sve to morala da korigujem. Izbacila sam slatkiše i grickalice i počela da treniram. Kada se menjaju navike je tešpko i naporno, ali sada mi to prija. Takođe sam potpuno izbacila alkohol, jer goji i ima dosta šećera, ali mi je i zabranjen - rekla je pevačica kroz smeh za pomenuti medij.

Novinari su je upitali i da li će svoje savršeno telo pokazati možda i na nekoj od nudističkih plaža:

- Šta znam... Razmišljala sam o tome, ali nisam ja u tom fazonu. Mom telu ne fali ništa i nemam problem da ga pokažem, sada je savršeno, ali ne bih da gledam mlohava tela drugih ljudi, gadno mi je to - šokirala je Katarina svojom izjavom koju je izrekla kroz smeh, te nismo načisto da li se ipak samo šalila.

Da li biste se i vi osećali kao Katarina na nudističkoj plaži?

Da, žena je u pravu i meni bi bilo grozno da gledam tako nešto!
Ne, svako telo je lepo na svoj način, nema tu ničega gadnog!
Plaža? Šta to beše?

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti