Sofija Loren ima 84 godine, izgleda fantastično i ponovo snima! (video)

Sofija Loren ima 84 godine, izgleda fantastično i ponovo snima! (video)

Autor: | 14/07/2019

0

Diva filmske umetnosti, Sofija Loren se nakon punih 10 godina ponovo vratila kamerama i ulogama, te u svojoj 84. godini snima novo ostvarenje koje režira njen sin Eduardo Ponti.

Sofija Loren, 84, i dalje izgleda fantastično i sa dugom sedom perikom na setu njenog novog filma "The Life Ahead" koji se snima u Bariju, a gde su je paparaci snimili ovog petka.

Ovo je njen veliki povratak filmu nakon decenije koju je provela van studija, a uloga je snažna i moćna jer govori o ženi koja je preživela holokaust i koja svoj život posvećuje brizi o deci prostitutki.

Film, čiji je pun naziv na italijanskom "La Vita Davanti", režira njen sin Eduardo Ponti, a scenario je baziran po romanu Romejna Garija, 'The Life Before Us'.

Iako važi za ženu koja izuzetno brine o svom izgledu bez obzira na godine, Sofija je ovog aputa pristala da svoju seksualnost koja ne uminjuje godinama podredi ulozi. Možemo je videti kako u invalidskim kolicim tumači ženu koja je u godinama, bez đminke, oronula i tužnog izraza lica.

Sofija je nacionalno blago Italije i predstavlja jednu od najvećih filmskih zvezda koje dolaze iz te zemlje. 

Njeno poslednje filmsko pojavljivanje je bilo 2010. u izuzetnom ostvarenju "My House Is Full of Mirrors", a godinu dana pre toga ostvarila je veliki uspeh pojavljivanjem u filmu "Nine",  sa Penelope Kruz i Nikol Kidman.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: sofija loren

Pročitajte još