Jelena Karleuša: Hvala mojoj publici zbog koje sam zaplakala, a mislila sam da nemam više ni suza ni emocija! (foto/video)

Jelena Karleuša: Hvala mojoj publici zbog koje sam zaplakala, a mislila sam da nemam više ni suza ni emocija! (foto/video)

Autor: | 15/07/2019

0

Jelena Karleuša je napravila pravi spektakl kada je nastupila na festivalu "Ulaz", jer njeno pojavljivanje, nastup, koreografija, plesači... sve je bilo dostojno svetske scene!

Iako joj mnogi osporavaju glasovne mogućnosti, niko joj ne može osporiti da je svetski šoumen, performer i zvezda koja zna kako se privlači publika, kako se pravi spektakl i kako se na pravi način prepliću mediji.

https://www.instagram.com/p/Bz0OMioIn2H/

Njen nastup koji započinje videosnimkom koji se prikazuje na platnu pred publikom, a zatim teatralno pada i pred fanovima u ekstazi se pojavljuje ona u neverovatnom izdanju s plesačima, zaista su nešto što se na ovim prostorima ne viđa, a zbog čega mnogi hrle na koncerte Madone, Bijonse...

Njen nastup je trajao gotovo puna dva sata, a hitovi su se nizali, publika je bila oduševljena, jer ovako nešto se zaista ne viđa često.

https://www.instagram.com/p/Bz1Tw2OoC5z/

Jelena je na nastupu jednu pesmu posvetila i svojoj preminuloj majci Divni, u želji da sve što radi ima poseban delić posvećen upravo njoj.

https://www.instagram.com/p/Bz5AAxgo2h5/

Zadovoljna nastupom, komentarima publike i svima koji su joj omogućili i pomogli da na sceni izvede svoj performans, Jelena se zahvalila preko društvene mreže Instagram:

- Neka slike govore više od reči! Hvala mojoj publici zbog koje sam čak i zaplakala, a mislila sam da nemam više ni suza ni emocija. Hvala mojim igračima koji su POKIDALI, hvala za brutalnu muziku, hvala mojim finalistima iz “Zvezda Granda” koji su uveličali veče i oduševili, hvala tehničkoj podršci. HVALA vam svima za brutalne kostime i instalacije, hvala za najbolju kosu i hairstyle, hvala Saška, hvala Čedo, hvala Mirko, hvala Vojtehovska, hvala Dejane za video, hvala... hvala SVIMA! I jedno veliko HVALA kreativnom direktoru i izvršnom producentu Zoranu Birtaševiću! - između ostalog poručila je Jelena zahvalivši se svakome posebno, na svakom detalju koji je krasionjen nastup, kao i organizatorima festivala.

https://www.instagram.com/p/Bz1DLGnoEWd/

hellomagazin.rs ATA Images