Kejtlin Džener: Bivši olimpijac, otac šestoro dece, a sada žena - četvrti put pred matičarem?

Kejtlin Džener: Bivši olimpijac, otac šestoro dece, a sada žena - četvrti put pred matičarem?

Autor: | 16/07/2019

0

Kejtlin Meri Džener, nekada Brus Džener, olimpijac i osvajač zlatne medalje, čovek koji je oborio tri svetska rekorda, ima šestoro dece sa tri uspešne žene: Kristi Krovner, Lindom Tompson i Kris Džener, ekscentrična, ambiciozna i beskrajno egoistična u nameri da učini sve što je poželela bez obzira na sve.

Kejtlin ove godine puni 70 godina, a pre tri godine je promenila pol i postala žena. Dok je bila muškarac bila je "američki zlatni momak", neko ko je osvajao sportske pobede, ali se i zahvaljujući njima našao i u televizijskim vodama. Žeđ za slavom, za medijskom pažnjom je bila očigledno jača od svega.

U braku dugom 23 godine sa Kris Džener dobija Kendal i Kajli Džener, a priča o Kardašijanovima postaje svetski rijaliti koji doseže neverovatnu gledanost, ali i inkasira milonske sume u njihov porodični budžet. Ipak, za Brusa to nije bilo dovoljno, jer naprasno shvata da čitav život živi u "laži" i da je oduvek želeo da postane žena. Ali snimanje dokumentarca o tranziciji od muškarca u ženu je značio i milionske iznose na računu.

Nakon definitivne promene pola, novorođena Kejtlin ne nailazi na potpuno prihvatanje porodice, a razvod od Kris je bio logičan sled stvari. Piše memoare u kojima svoju treću suprugu blati, a ćerke to ne žele da prihvate i tu nastaje potpuni raskol među njima, koji dovodi do zahlađenja odnosa i prekida komunikacije.

Kejtlin se poslednjih par godina druži sa Sofijom Hačins koja je od nje mlađa čitavih 47 godina i takođe je transrodna osoba. Nakon medijskih spekulacija da će se Kejtlin udati za Sofiju, nastala je tišina u kojoj je njihova "veza" okarakterisana kao čisto prijateljstvo, sve do nedavno.

Naime, kako pišu strani mediji Kejtlin ipak želi da sa Sofijom ozvaniči vezu i četvrti put stane pred matičara. Možda ovoga puta ima više sreće, jer ovo će mu biti prvi brak kao ženi...

 

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti