Posle samo godinu dana: Nataša Miljković napušta "Prvu"

Posle samo godinu dana: Nataša Miljković napušta "Prvu"

Autor: | 17/07/2019

0


Jedna od omiljenih tv voditeljki, Nataša Miljković, u junu prošle godine je napustila RTS nakon 14 godina provedenih u toj medijskoj kući, da bi karijeru nastavila na televiziji "Prva". Tu je vodila "Jutarnji program" godinu dana , ali je sada došlo vreme za nove promene.  Naime, domaći mediji su preneli vest da je Nataša napustila "Prvu" što su sa ove televizije i potvrdili.

- Nataša Miljković nije više deo našeg tima i zahvalni smo na saradnji koju smo imali u proteklih godinu dana koliko je bila na našoj televiziji. Uveliko smo pripremamo za predstojeću sezonu koja će obilovati brojnim novitetima u svim segmentima, od informative do zabavnog programa. Dolazak voditeljke i urednice Dnevnika Marije Savić Stamenić sa RTS-a, samo je nagoveštaj osveženja koje nas očekuje u novoj sezoni na Prvoj. Publiku očekuju sjajni šou-programi i najbolji domaći serijski program - stoji u saopštenju PR službe.

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Oct 19, 2018 at 9:51am PDT


Podsećamo i njena kuma Maja Nikolić, koja je vodila emisiju 150 minuta napustila je televiziju "Prva" krajem juna, zbog kako je navela, privatnih razloga. Ona je tada u ekskluzivnom intervjuu za magazin Hello! otkrila kako se Nataša nosila sa njenim odlaskom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on Jun 29, 2019 at 12:21pm PDT


- Ona me podržava u svemu. Nataša i moj suprug jedini su znali sve, jer sam odluku donela ranije, ali sam želela da budem maksimalno korektna prema redakciji i televiziji “Prva” - rekla je tada Maja.

Hellomagazin.rs Andreja Damjanović/Instagram