Traži utehu zbog tragično preminule ljubavi: Stefan Кarić otišao u manastir Ostrog (foto)

Traži utehu zbog tragično preminule ljubavi: Stefan Кarić otišao u manastir Ostrog (foto)

Autor: | 23/07/2019

0

Misica Dijana Milojković je preminula 22. jula u 33. godini života, a vest o njenom odlasku skrhala je njenu porodicu i prijatelje koji su je zdušno podržavali u borbi koju je hrabro vodila sa najtežom bolešću. Ovu tužnu vest teško je podneo i Stefan Karić, sa kojim je Dijana dugo bila u vezi i koji joj je bio velika podrška tokom ove brobe. Iako su 2017. godine stavili tačku na vezu, ostali su dobri prijatelji.

Stefan Karić je nije zaboravio: Nikada neću prestati da te volim, vidimo se u nekom drugom životu Dijana moja! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤?????????❣ (@stefandijanakaric) on Jul 22, 2019 at 5:16pm PDT


-Ništa mu ne zameram, niti bih ikada mogla da mu zamerim šta god on uradio, nakon svega sto sam proživela i preživela sa njim, a i on sa mnom. Bio mi je neizmerna podrška. Od prvog dana smo bili tu jedno za drugo, na čemu sam mu zahvalna, a verujem da će tako i ostati - rekla je tada Dijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?FAN PAGE STEFAN KARIĆ ? (@karic__stefan) on Jul 22, 2019 at 11:13pm PDT


Stefan je za tragičnu vest saznao u Crnoj Gori, i od svoje bivše ljubavi se oprostio i putem duštvenih mreža.

- Imala je ona i previše problema. Samo eto neki čudom ih je kontrolisala i zadržavala u sebi. ponekada se osećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno retko ko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Ubeđena da kad tad mora doći bolje vreme, a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život bas onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice! - napisao je Stefan i dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stefan Karic (@karic_stefan) on Jul 22, 2019 at 1:21pm PDT


- Hvala ti na svim danima provedenim sa tobom, hvala ti za svaki osmeh, za svaku suzu, za svako dobro jutro i laku noć! Nikada te neću zaboraviti i prestati voleti vidimo se u nekom drugom životu u to sam siguran ! I da znaš da si ti za mene pobednik ove borbe ! Počivaj u miru, Dijana moja! Zauvek tvoj Stefan! - napisao je Karić i objavio snimak na kom se vidi kako je utehu potražio u manastiru Ostrog.

A zbog čega su zaista raskinuli Stefan i Dijana pročitajte OVDE.

Hellomagazin.rs Instagram/stefan karic

Pročitajte još