Talentovani i jedinstveni: Stevan Anđelković i Milica Todorović su zaista savršen spoj! (video)

Talentovani i jedinstveni: Stevan Anđelković i Milica Todorović su zaista savršen spoj! (video)

Autor: | 25/07/2019

0

Mladi pevači Stevan Anđelković i Milica Todorović su beskrajno talentovani, neverovatnih glasovnih mogućnosti, ali i muzički par koji svoju kreeaciju podiže na mnogo viši nivo dokazujući svoju jedinstvenost na poseban način. Kumovi i dugogodišnji prijatelji se savršeno razumeju, zajedno smeju i stvaraju sjajne projekte.

Stevana je publika bolje upoznala u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", gde je iskazao svoju neverovatnu moć transformacije, kako glasovne, tako i glumačke. Milica Todorović je uragan koji tek ima da pokaže šta sve može, ume i zna, jer njene pesme obaraju rekorde slušanosti, a njena harizma pleni.

Zajedno su nastupali u pank operi "Dom za vešanje" 2010. godine, poznaju se od 2005. godine, a Milica je bila kuma na Stevanovom venčanju.

A kada su takvo dvoje ljudi i sjajni prijatelji, onda se iz njihove saradnje rađa pravi mali film. Naime Stevan je 11. jula objavio spot za novu numeru pod nazivom "Drugi život" u kojem se pojavljuje i Milica, ali na jedan specijalan način.

- Dugo očekivani projekat je napokon gotov! Milica Todorović i ja smo opet udružili snage kao glumački tandem! Nadam se da će pesma "Drugi život" osvojiti vaša srca! - poručio je pred premijeru Stevan, a Milica je dodala:

- Ponosna sam na ovaj projekat i fenomenalnu pesmu mog kuma Stevana! Opet smo udružili glumačke snage, nadam se da će vam se dopasti! Nešto nesvakidašnje! - poručila je milica otkrivši da su spot režirali Miloš Paunović i Džima, dok je za muziku i tekst bio zadužen Dragan Brajović Braja.

 

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti