Nataša Bekvalac: Pomagajte, ne dozvolite da me se mama odrekne! (video)

Nataša Bekvalac: Pomagajte, ne dozvolite da me se mama odrekne! (video)

Autor: | 29/07/2019

0

 

Nataša Bekvalac je hodajuća emocija i nikako ne ume da bude "srca kamenog", voli i daje se uvek, potpuno i bez zadrške. Posebno deci, ali i psima...

Nataša već ima nekoliko pasa u svom domu, a sve one koje pronađe i spasi "udomi" kod svoje mame. A kako to obično biva, takvim ljudima koji su puni ljubavi prema životinjama se nekako uvek nameste situacije iz kojih ne mogu tek tako da izađu, da se okrenu i odu, kao da ništa nisu videli.

Tako se i Bekvalac našla u jednom trenu okružena malim lajavim lopticama, koje je neko ostavio ispred salaša. Osam siročića koji su u njoj "najušili" dobrotu.

- Ljudići dobri ja vas sada molim da mi pomognete! Ispred salaša mi je ostavljeno 8 kučica preslatki su zdravi i veseli, liče na puline... Ako želite nekog od ovih lepotana pišite mi u dm, mi ćemo ih pričuvati, ali idemo na odmor za dva dana, a mama će me se odreći preko novina ukoliko ih budem njoj ostavila! A vi sigurno ne želite da se mene mama odrekne! Molim vas, a nikada vas za ništa ne molim! - u dahu je napisala Nataša u nadi da će neko od njenih fanova želeti da udomi jedno od ovih preslatkih pasa.

Ako ste dobre volje i volite i brinete se o životinjama, pišite Nataši i pomozite joj!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 29. Јул 2019. у 2:56 PDT

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti