Ovako je počela ljubavna priča Danijele i Ognjena: Ugledao sam njenu fotografiju u novinama...

Ovako je počela ljubavna priča Danijele i Ognjena: Ugledao sam njenu fotografiju u novinama...

29/07/2019

0

Danijela Dimitrivska (32) i Ognjen Amidžić (44) u srećnom su braku već godinama i uživaju u odrastanju njihovog sina Matije.

Popularni voditelj priznao je da mu nije bilo svejedno da priđe Danijeli, a zatim je otkrio i kako je njihova ljubav počela.

- Ja sam se u Danijelu zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografiju u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju - iskren je Ognjen.

Na pitanje na koga više liči sin Matija, Amidžić u intervjuu za Blic kaže:

- Videćemo, mislim da više liči na Danijelu, ali je svakako preloman pubertet, koji će ga uoblićiti i dati mu taj finalni izgled. Ono što je pokupio na mene jeste hod, isto hodamo. Matija dosta liči na mene kada sam bio tih godina, ali se neću ljutiti ako bude ličio na mamu.

Na svoj Instagram profil ne objavljuje porodične fotografije, a evo i zbog čega.

- Nikada na svom instagramu nisam imao svoju ili porodičnu fotografiju. Danijela i ja smo imali zajednički profil, onda smo to podelili, ona ga koristi u svrhe posla. Moj nalog je nastao iz kompletnog zezanja i konceptualni je i eto to su jedini razlozi. Ne volim da se ti neki porodični momenti sreće i svega mnogo kače na društvene mreže.

hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, Luka Šarac