Nataša imala jedan izričit uslov: Sestre Bekvalac snimaju rijaliti?

Nataša imala jedan izričit uslov: Sestre Bekvalac snimaju rijaliti?

Autor: | 30/07/2019

0

Rijaliti "U korak sa Kardašijanovima" je sestrama koje su svoju intimu podelile sa svetom doneo enormnu popularnost i zaradu. Postale su uticajne i moćne do nezamislivih razmera, pa je mnogima njihov primer poslužio kao model. Sudeći po pisanju lista" Informer", i poznate sestre naše javne scene, Dragana, Nataša i Kristina Bekvalac, spremaju se da delić svoje intime podele sa javnošću.

Nataša Bekvalac: Uskoro ću vam saopštiti nešto od čega mi se u isto vreme uzburkava krv i ista ledi u žilama!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 23, 2019 at 12:00pm PDT


-Nata je nedavno imala sastanak sa producentima, za početak su dogovorili snimanje 12 epizoda rijalitija čiji je radni naziv 'U korak sa Bekvalčevima'. To će zapravo biti srpska verzija poznatog rijalitija 'U korak sa Kardašijanovima'. Zanimljivo je što se Natin šou neće emitovati na nekoj televiziji, već samo putem YouTube kanala, rekao je izvor blizak pevačici za "Informer" i dodao da je Nataša imala jedan uslov- da se ni u jednom kadru ne vide njene kćerke Hana i Katja, što je organizator rijalitija prihvatio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 14, 2019 at 7:40am PDT


-Svaka epizoda će pratiti jedan dan porodice Bekvalac, a u centru pažnje će biti Nataša. Najviše kadrova će snimiti na njenom salašu u Čeneju, a kamere će pratiti Bekvalčeve i kada idu u spa centar, frizerski salom, dok snimaju u muzičkom studiju, imaju nastupe- objasnio je izvor.
Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram