Nataša Vukoje u najlepšem iščekivanju: Radujemo se Lukinom dolasku

Nataša Vukoje u najlepšem iščekivanju: Radujemo se Lukinom dolasku

Autor: | 03/08/2019

0

-Vreme odmora konačno može da počne. Jutros sam se probudila u 5.30. Nisam htela, ali to je posledica 32 nedelje trudnoće. Spakovala sam stvari, očistila stan da kada se vratimo sve bude mirisno i čisto. Napravila kafu i razmišljam: od danas sam zvanično na odmoru, objavila je nedavno na svom profilu na „Instagramu“ Nataša Vukoje, široj javnosti poznata kao praktičar rekonekcije i učitelj kundalini joge. Uspešna Srpkinja, koja se pre dve godine udala za sportskog agenta Španca Horhea Mendesa, zbog kojeg se preselila na Majorku, odlazak na odmor ostavila je za poslednji mesec trudnoće.

- Spremamo se za porodično letovanje, idemo sedam dana na Menorku. S obzirom na to da putovanje avionom nije dozvoljeno od 34. nedelje trudnoće, brodom ćemo preći na drugo ostrvo i uživati sa decom - priča nam Nataša, koja poslednje trudničke dane provodi u društvu ćerke Đurđe, supruga i njegovih sinova iz prvog braka. Veseloj družini 28. avgusta pridružiće se novi član, dečak, kome su već dali ime Luka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Jul 18, 2019 at 10:54am PDT


- Iskreno, nije sve bilo idealno, ali nisam želela da posustanem. Moja trudnoća nije od onih divnih i laganih, naprotiv. Počela je sa velikim mučninima koje još traju, iako sam ušla u poslednji mesec. Ne mogu da kažem da se osećam najbolje, ali dajem sve od sebe da što više uživam. Ipak, ima dana kad mi je teško da ustanem iz kreveta.

Kaže da joj je kundalini joga mnogo pomogla da ostane u formi.

- Pored redovnih časova, svakodnevno sam radila i svoje vežbe. Postoji meditacija koja je namenjena upravo trudnicama i njome započinjem dan. Učenje kundalini joge omogućava prihvatanje životnih novina, samim tim i drugog stanja koje nosi brojne promene: fizičke, emotivne i hormonske. Kroz jogu učim o sebi, svom telu, potrebama i kako se najbolje usaglasiti sa njima. Prethodnih osam meseci najveća podrška su mi bili učenici koji vežbaju sa mnom, zbog njih sam odlučila da u programu ne menjam ništa do samog kraja. Sad smo na maloj pauzi, a od oktobra počinjemo ponovo.

- U prvoj trudnoći ugojila sam se 22 kilograma. Sada, mesec dana uoči porođaja, imam 14 više. Stomak mi na sve reaguje, a zbog čestih mučnina ne uživam u hrani. Uprkos tome što se moje telo promenilo raduje me doterivanje. Nedavno sam se slikala u lepoj mini haljini, kreiranoj za trudnice, uz komentar: „Ovu sliku ima da uramim i unucima pokazujem kako je baka izgledala na pragu devetog meseca.“ Kad ti se čini da se sve menja, i ti i svet oko tebe, važno je da ostaneš fokusiran na male stvari koje mogu da pričine veliko zadovoljstvo. Ponekad su za sreću dovoljne sitnice.

Bračnu sreću koju je našla u Španiji lepa Nataša nedavno je i zvanično obeležila.

- Godišnjicu braka proslavili smo sa malim zakašnjenjem, budući da je Horhe bio u Beogradu na „Evropskom prvenstvu“ u košarci za žene. Kada se vratio, otišli smo na divnu večeru pored mora. Da mi je neko pre nego što sam ga srela rekao da ću se udati za Španca, bez razmišljanja bih odgovorila da takav scenario nije moguć. Ali, mi ne određujemo šta će nam život doneti. Što se mene tiče, definitivno nemam nijedan razlog da se žalim na darove sudbine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Vukoje (@vukojenatasa) on Oct 13, 2018 at 12:52am PDT


- Ja imam ćerku, suprug dva dečaka, i svi jedva čekamo novog člana porodice. Nije ostalo mnogo do tog trenutka. Uveliko se prave planovi ko će da čuva bebu, ko će da je vozi u kolicima, gde će da spava... (smeh ) Čim smo saznali da nam stiže dečak, krenuli smo u potragu za imenom, a pošto smo hteli neko koje se identično čita i piše i na španskom i na srpskom jeziku, složili smo se da je najbolji izbor Luka. Radujemo se njegovom dolasku.

 

Eva Čubrović „Ana Adriana Photography“/Instagram-Natasa Vukoje
Tagovi: nataša vukoje

Najnovije vesti