Sanja Marinković preživela agoniju na letovanju: Počela sam da se gušim!

Sanja Marinković preživela agoniju na letovanju: Počela sam da se gušim!

Autor: | 04/08/2019

0

Voditeljka Sanja Marinković je otputovala na odmor sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Vesnom Dedić, rešena da se opusti i ostavi probleme i realnost na pristojnoj udaljenosti, barem nedelju dana.

Nije joj palo ni na pamet da bi u sred jednog sasvim običnog dana, dok je bila na ručku i ćaskala sa sinom preko telefona, jedan trenutak nepažnje umalo bio koban!

- Uhvatila me je panika, strašno me je peklo i bolelo, nisam mogla da pričam, počela sam da se gušim. Onda je Vesna pozvala doktorku Vanju Delić, koja je odmah stavila hiruršku ekipu na čekanje pošto je moja agonija trajala više od pola sata - ispričala je Sanja za Svet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) дана 30. Јул 2019. у 9:43 PDT

Sanjina agonija nije bila bezazlena i nije se okončala tako brzo.

- Pokušala sam da je ispovraćam, ali nisam mogla i sve više me je bolelo. Doktorka mi je davala instrukcije telefonom i na kraju sam uspela da je izbacim. Vesna me je onda naterala da prvi put u životu popijem lozu kako bih dezinfikovala grlo i rekla mi kako se i Milena Dravić u partizanskom filmu porađala uz flašu loze - ispričala je Sanja za pomenuti magazin u svom stilu, kada strašne stvari prebaci u "šaljivi mod".

A pogledajte šta je nama otkrila dok je sa Vesnom bila na plaži. Koje tajne krije jedna ženska torba kada ste na letovanju?

hellomagazin.rs Instagram/sanjamarinkovicofficial

Najnovije vesti