Saudijski princ "bacio oko" na Lindzi Lohan, obasipa je skupim poklonima? (video)

Saudijski princ "bacio oko" na Lindzi Lohan, obasipa je skupim poklonima? (video)

Autor: | 06/08/2019

0

Nekadašnja zvezda i velika nada Holivuda, Lindzi Lohan, vodi buran, problematičan život, ali zahvaljujući svojoj neobičnoj lepoti, ali i nekom čudnom magnetizmu, za njenu naklonost se obavezno nadmeću superbogataši, ali oni s ne tako "čistom" prošlošću i zdravstvenim kartonom iz određenih ustanova...

Kako donosi Page Six, čini se kako između posrnule holivudske glumice Lindzi Lohan i saudijskog princa 

Mohamada bin Salmana ima mnogo više od tek pukog prijateljstva, a njihovi bliski prijatelji tvrde kako se 'dobro poznaju'.

Ipak, te navode demantuje njen predstavnik za štampu koji pak tvrdi da se Lindzi s princem susrela tek jednom i to pre nekih godinu dana na grand prix trci Formule 1, kao i da joj je poklonio kreditnu karticu.

 

Ali, njeni prijatelji ne odustaju od svoje strane priče i tvrde kako su videli i privatne sms poruke koje njih dvoje izmenjuju, i da u njima nije reč o prijateljstvu.

Inače, posljednjih godina Lohan je opčinjena arapskim svetom te je čak najavljivala svoj, ženski film 'Frame', koji bi pokazao saudijsku kulturu.

Pre nego što se njeno ime povezalo sa saudijskim princem, Lindzi Lohan bila je s ruskim biznismenom Igorom Tarabasovim, a pre toga i s hotelijerom Vikramom Čatvalom.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti