Premijera novog spota: “The Frajle" opojne kao vino (video)

Premijera novog spota: “The Frajle" opojne kao vino (video)

Autor: | 12/08/2019

0

Ovog leta “The Frajle” imaju pune ruke posla. Malo se odmaraju na Jadranu, a mnogo više rade. Pored brojnih nastupa po celom regionu, promovisanja novog albuma “Obraduj me”, proslave deset godina postojanja, nastupa na festivalima i ostalih zanimljivih događaja, najpopularniji ženski bend na ovim prostorima stiže da snima i spotove.

Novu pesmu “Noćas si moje vino“ premijerno smo čuli na Splitskom festivalu, a već iste večeri postala je pravi letnji hit i u maniru najboljih mediteranskih šlagera usijala radio-stanice, naročito one primorske.

Iako skoro svake večeri nastupaju, Marija, Nataša, Nevena i Jelena pronašle su vremena da snime i spot.

Aktuelna muzička priča nastala je pre nekoliko dana u bajkovitim predelima Istre.

- Ovo je naša letnja ljubavna pesma, iako mnogi kažu da je i ženska, boemska. Jako nam se sviđa to što i mi, žene, imamo jednu boemsku pesmu, pa kada se žensko društvo okupi da može da peva i uživa. Spot je napravljen u čarobnoj atmosferi istarskih mesta kao što su Hum, Kotli, stari grad Buzet, Motovun, što je u spot unelo utisak kakav smo i htele - bajkovit. Snimale smo tokom najtoplijih dana, a temperaturu nam je dodatno zagrejao glumac Mario Jukić - uz smeh objašnjavaju popularne Novosađanke.

Pesmu "Noćas si moje vino“ napisali su Branimir Mihaljević i Neno Ninčević, dok su za spot zaslužni reditelji Sandra Mihaljević i Igor Ivanović. I ceo avgust će, kao ovaj romantični mini-film, za "Frajle“ biti usijan, jer letnju turneju nastavljaju koncertima u Splitu, Omišu, Varaždinu, Novom Sadu...

Uživajte u novom spotu:

hellomagazin.rs Sandra Mihaljević
Tagovi: Frajle the frajle

Najnovije vesti