Zašto Kajli Džener na proslavi svog 22. rođendana izgleda 10 godina starije?

Zašto Kajli Džener na proslavi svog 22. rođendana izgleda 10 godina starije?

Autor: | 13/08/2019

0

Najmlađa milionerka na svetu, Kajli Džener je u nedelju napunila tek 22 godine, ali ako je suditi po fotografijama iz Portofina kojima je zasula fanove na društvenim mrežama, izgleda mnogo starije, najmanje kao da joj je 32. rođendan!

Šta je to Kajli uradila na sebi da bi izgledala ovako, da li su u pitanju hirurške intervencije ili je samo šminka i konturisanje lica u pitanju?

https://www.instagram.com/p/B1FMz0cHKOO/

Rijaliti zvezda je po Forbsu sa samo 18 godina postala milionerka, zahvaljujući svojoj bjuti imperiji, ali je takođe i mama malenoj Stormi koja će uskoro napuniti dve godine.

https://www.instagram.com/p/B071-EBH9g2/

Kajli je priznala da je u prošlosti eksperimentisala sa raznim filerima, posebno jer su joj usne mnogo punije nego kada je imala 14 ili 16 godina.

Kajli je prvi put počela da se menja 2014., kada je imala 17 godina, a priznanje da je koristila filere smo dobili tek godinu dana kasnije. 

Zatim 2015., sa 18 godina, Kajlino lice se menja i poprima drugačiji oblik, opet se radi o filerima za konturisanje lica.

Njen nos je drugačiji i očigledno je da se podvrgla rinoplastici. Estetski hirurg, Aleks Karidis, sa klinike Karidis za MailOnline tvrdi da je vrlo verovatno imala rinoplastiku: 'Njen nos deluje tanje, posebno pri vrhu.'    

Sa 19 godina, Kajli ponovo menja izgled ali koristi tešku šminku za to, naglasivši  da je 'konturisanje sve.' 

Džener se pojavljuje 2017. na crvenom tepihu na jednom događaju u januaru i izgleda neprepoznatljivo. Doktor Karidis kaže za Mail Online da je takođe moguće da je privid otvorenijih i većih očiju rezultat podizanja gornjeg kapka, što ne ostavlja gotovo nikakav ožiljak nakon operacije, a sve se da srediti šminkom.

U 21. godini luk njenih obrva je izvijeniji, što doktor objašnjava tretmanom botoksom ili pak tetoviranjem obrva.

Tokom godina, očito je da joj je nos postao tanji, lice oblije, usne punije. Ali i razmak između nosa i usana je manji, što može da bude rezultat filera koji se ubacuju ispod nosa, ili hirurškim podizanjem usana, a ožiljci su gotovo neprimetni

Doktor Aleks Karidis takođe kaže:

- Kajli je i sama priznala da je "nešto radila", a po ovim fotografijama bih mogao da zaključim da se radi o osobi koja ima najmanje 26-27 godina, pre nego da je tek napunila 22. U redu, ona je poslovna žena i majka koja želi da je shvataju ozbiljnije i zato se i trudi da izgleda starije. To je u ljudskoj prirodi.

S moje stručne tačke gledišta, mogu da kažem da je njen nos mnogo tanji i praviji ka vrhu, tako da je moguće radila rinoplastiku. Obrve su izvijenije i podignutije. To može da bude rezultat ubrizgavanja botoksa ili tetoviranja. Gornji kapci su joj manji i zategnutiji, tako da je moguće da je radila podizanje kapka, kao i da je radila podizanje gornje usne. Sve te procedure su minimalne, ali prave zaista veliku razliku. Ostavljaju minimalne ožiljke koji se lako prekrivaju šminkom.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: kajli džener