Manekenka Simona Andrejić teško povređena na imanju milijardera (video)

Manekenka Simona Andrejić teško povređena na imanju milijardera (video)

Autor: | 21/08/2019

0

Srpska manekenka Simona Andrejić je teško povređena na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53). Naime,25-godišnja lepotica koja već godinama živi i radi u Americi, povređena kada je tokom vožnje mini žičarom velikom brzinom udarila u drvo.

Kako prenosi američki  "New York Post", manekenka je polomila karlicu na nekoliko mesta i bilo joj je potrebno ušivanje ruke, zbog čega se sada kreće u invalidskim kolicima.

Nesreća se godila kada je 17 jula kada je biznismen i milijarder na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela, a zbog povreda koje je pretrpela Simona sprema tužbu protiv Čina Čua.

-Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u okviru zakona, rekao je njen advokat Salvatore Straculo.


Simona Andrejić  je 2009. godine pobedila je na takmičenju Serbian Elite Model Look International, i od tada njena karijera je krenula vrtoglavim usponom.Radila je brojne revije za brendove Guči, Kalvin Klajn i Dolče i Gabana.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: simona andrejic

Najnovije vesti