Lepa Brena priznaje da ima jednu želju, ali joj suprug Boba stoji na putu ka njenom ostvarenju

Lepa Brena priznaje da ima jednu želju, ali joj suprug Boba stoji na putu ka njenom ostvarenju

Autor: | 25/08/2019

0

Lepa Brena sinoć je očarala svojim nastupom, kao i stajlingom, publiku na Music Week festivalu.

U beloj haljini koja joj je savršeno pristajala, Brena je publiku podigla na noge, a svojim hitovima napravila atmosferu i veče za pamećenje.

Brena nakon brojnih nastupa, planira da uskoro sa svojim prijateljicama ode na odmor.

- Uskoro planiram odmor, neko krstarenje sa ženskim društvom, malo da se odmorim i provedem - rekla je Brena za Blic, a u razgovoru se dotakla i teme automobila koje porodica Živojinović poseduje.

- Mislim da je malo neumesno da pričamo o tome jer imam zaista dosta automobila, ali neki su radni, a neki paradni. Imamo automobil koji je za pijacu - rekla je pevačica koja je priznala da ima želju da kupi jedan automobil za sebe, ali da joj suprug Boba to za sada ne dozvoljava.

- Ja bih volela da kupim jedan mali smart auto kako bih ga parkirala gde god hoću. Tražim ga toliko godina, a Boba mi to ne dozvoljava jer prvo nisu bezbedni, a i ja se jako puno nerviram kada se automobili pogrešno parkiraju, kada neko vozi previše brzo ili levom trakom a to ne treba. Ja sam žena koja poštuje pravila i kada vozim uvek se svađam. Psujem non stop, non stop vičem i stalno imam problem sa tim. Sreća je da su nam putevi sve lepši i da se plaća parking pa konačno postoje pravila i kod nas - iskrena je Brena.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: lepa brena