Kim Kardašijan: Previše sam opsednuta slavom, to može da preraste u zavisnost

Kim Kardašijan: Previše sam opsednuta slavom, to može da preraste u zavisnost

Autor: | 29/08/2019

0


Porodica Kardašijan- Džener može da se pohvali milionskim bogatstvom. Poznatim sestrama je sve na dohvat ruke i sebi mogu da priušte sve što požele – od luksuznih automobila, do dizajnerskih krpica i komada nakita.

Najstarija sestra Kim Kardašijan je u intervjuu za "Vog" koji je dala zajedno sa suprugom Kanjeom Vestom, otkrila da joj je novac oduvek bio motiv, ali pre svega potreba da bude slavna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 31, 2019 at 12:57am PDT


-Novac je uvek bio cilj, ali sam ja bila opsednuta slavom, i to previše opsednuta. Priznajem da slava može da preraste u zavisnost, rekla je Kim tom a njen suprug je pitao za kojom vrstom slave je žudela, o obzirom na činjenicu da ima čak 147 miliona pratilaca na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 6, 2019 at 7:11am PDT


-Čak i u najtežim i najcrnjim danima u životu ne kajem se što sam se izložila celom svetu. Ljudi su godinama unazad delili sa mnom to koliko im je to pomoglo da se izbore sa nekim svojim demonima. Volim to što imam glas i što mi je poklonjena prilika da budem u javnosti iako s vremena na vreme poželim da imam malo više privatnosti - bila je iskrena Kim.

Hellomagazin.rs Splash news/ Instagram/kimkardashian
Tagovi: kim kardašijan

Pročitajte još