Ksenija Bujišić: Pravi smisao života sam shvatila zahvaljući ćerki Lori

Ksenija Bujišić: Pravi smisao života sam shvatila zahvaljući ćerki Lori

Autor: | 30/08/2019

0

Kada stigne beba, život majke se potpuno promeni. Prioriteti više nisu isti i učini se da vreme pre ostvarivanja u najvažnijoj životnoj ulozi nije ni postojalo ili da bar nije bio potpun. Upravo tako se oseća i voditeljka Ksenija Bujišić, koja je pre tri meseca na svet donela devojčicu Loru.

-Od prvog momenta sa bebom funkcionišem kao da život pre nje nije ni postojao. Plašile su me malo rečenice poput " više ništa neće biti isto". Tačno je, ništa nije isto. Šta je pravi smisao života shvatila sam zahvaljući Lori, rekla je za Alo TV prezenterka vremenske prognoze na Tv Prva i otkrila koliko je rođenje ćerke promenilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Bujisic (@bujisic.ksenija) on Jul 26, 2019 at 3:35am PDT


-Lora je najbolja beba na svetu, to mogu da kažem bez lažne skromnosti. Od početka spava celu noć, ne plače, niti se buni. Od ujutru, kad ustane, pa sve dok ne krene na spavanje, ona se smeje i guče. Svakako da me je promenilo, jer sam odgovorna za život jednog malog, bespomoćnog bića. Promenili su mi se prioriteti, stvari su se postavile na mesto,a u šali volim da kažem da sam postala kraljica organizacije jer je neverovatno šta sve mogu da uradim u najkraćem mogućem vremenskom roku- bila je iskrena Ksenija.
Hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti