Kraj dvogodišnje ljubavi: Vuk Kostić ponovo solo!

Kraj dvogodišnje ljubavi: Vuk Kostić ponovo solo!

Autor: | 13/09/2019

0

Glumac Vuk Kostić dve godine je bio u vezi sa 10 godina mlađom izabranicom Aleksandrom Popović, ali nedavno su na svoju ljubav stavili tačku.

Uprkos tome što se nagađalo da će Vuk ovog puta završiti pred oltarom, zbog različitih planova za budućnost, ovaj par se rastao, ali ostao u dobrim odnosima.

– Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju – kaže za Blic glumčev blizak prijatelj i dodaje:

– Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu. Pošto je višemesečno snimanje drugog dela “Južnog vetra” i četvrte sezone “Ubica moga oca” završeno, Vuk će verovatno, kao i svake godine, otići na odmor u Crnu Goru gde će se već tradicionalno posvetiti jedriličarenju i ribolovu.

hellomagazin.rs Ata Images, Boško Karanović
Tagovi: Vuk Kostić