Ona ih je volela oboje: Elen Dedženeris i Bred Pit otkrili da su se zabavljali sa istom devojkom! (video)

Ona ih je volela oboje: Elen Dedženeris i Bred Pit otkrili da su se zabavljali sa istom devojkom! (video)

Autor: | 16/09/2019

0

 

Bred Pit je promenio svoj način života iz korena, uspešno se vratio glumi, izgleda bolje nego ikada, ponovo je nasmejan i pleni svojim dečačkim šarmom, iako će ovog 18. decembra napuniti 55 godina.

Bred se nakon punih osam godina pojavio kao gost iznenađenja u popularnom šou-programu Elen Deženeris, "Ellen DeGeneres Show", gde su gledaoci mogli da uživaju u opuštenom ćaskanju dvoje starih prijatelja, ali i da saznaju tajnu iz ljubavnog života koja je zajednička i Bredu i Elen!

Elen je zatražila da se Bred priseti njihovog prvog susreta i načina na koji su se upoznali. Bred se nije libio da pred milionskim auditorijumom otkrije sočan detalj iz tog perioda:

- Sećam se da je to bilo na partiju kraj bazena koji je organizovala Melisa Etridž, a ti si se, koliko se sećam, nabacivala mojoj devojci - rekao je Pit, dodavši kako je to bilo krajem 80-ih ili početkom 90-ih.

- Stvarno sam se nabacivala tvojoj devojci? - upitala ga je smejući se Elen, na šta joj je Bred rekao da se zbog toga osećao počašćenim.

Ali, onda je Elen dodala još malo "začina" u ovu zanimljivu priču:

- Nekako mislim da sam bila u vezi s još jednom tvojom devojkom, ali o tome ćemo razgovarati kasnije - dodala je Elen, ali ni jedno od njih dvoje nije otkrilo identitet devojke s kojom su oboje bili u vezi.

Pogledajte kako su se zabavljali Elen i Bred pred gledaocima...

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube

Pročitajte još