Kaja Ostojić: Mogu da naprave od mene sve najgore, a oni koje volim znaju ko sam ja! (video)

Kaja Ostojić: Mogu da naprave od mene sve najgore, a oni koje volim znaju ko sam ja! (video)

Autor: | 19/09/2019

0

Katarina Kaja Ostojić, pevačica vrhunskog glasa, harizmatična i drugačija, već odavno ne živi u Srbiji, ali je bez obzira na to, njen život domaćoj javnosti i dalje zanimljiv.

Nakon što su se u domaćim tabloidima pojavile vesti da se razvodi od svog supruga Džuniora Džeka, Kaja je putem društvenih mreža potvrdila vest, ali demantujući navedene razloge koji su navodno vodili ka razvodu.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/kaja-ostojic-nakon-spekulacija-da-se-razvodi-istina-je-rastali-smo-se/

Katarina je tek nakon okončanja braka s Džuniorom, a koji je već duži period bio u krizi, uplovila u novu vezu s hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem koji je trenutno angažovan u Francuskoj. Ipak, tabloidima to nije bila pikanterija, te je Kaja ponovo putem Instagrama odgovorila svima, ali uz ono što je čini drugačijom i posebnom - uz muziku i pesmu.

- Postoje ti neki mali ljudi, koji mi nisu dorasli. Koji uzimaju, tlače, ponižavaju... Sve u svrhu toga da nas spuste na svoj nivo. “Da te mrze, a da ti se dive”, kao u pesmi koju su stvorili veliki ljudi. Nadareni ljudi. I njih su mrzeli, a divili su se. Zarađivali na njihovoj nesreći. Nazivali pogrdnim imenima. Pokušavali da ih naprave sebi sličnim. Nas takve, vazda su želeli da omalovaže. Oni koji nisu kao mi. Oni koji nam ne mogu prići. Oni koji ne mogu doći do nas. I kad smo arogantni prema njima, jer nas napadaju i blate, onda nas blate još više, dižu bune, ustanke, orkestrirano napadaju i prodaju naše suze za sitniš, onim sebi sličnima, koji kupuju jeftine stvari i još jeftinije priče. Mogu da mi oduzmu sve, da naprave od mene sve najgore, ali muziku mi ne mogu oduzeti nikad. A oni koje volim znaju ko sam ja. Ni to mi ne mogu oduzeti. Nikada - poručila je Kaja uz ovaj snimak u kojem je pokazala svu raskoš svog talenta.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic) дана 19. Сеп 2019. у 7:02 PDT

hellomagazin.rs Instagram/kaya_ostojic