Bolno priznanje Selene Gomez: Najstrašniji trenutak mog života

Bolno priznanje Selene Gomez: Najstrašniji trenutak mog života

Autor: | 27/09/2019

0

Pevačica Selena Gomez je doživela veliko razočaranje kada se njena velika ljubav Džastin Biber verio, a potom i oženio manekenkom Hejli Boldvin. Emotivni krah se odrazio i na njeno psihičko i fizičko stanje. Doživela je emotivni slom i potpuno se povukla iz javnog života.  Transplantiran joj je bubreg i hospitalizvali su je zbog premalog broja belih krvnih zrnaca.

Period koji je ostavila iza sebe je bio toliko težak da nije imala snage ni da se nasmeje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on May 4, 2018 at 8:04am PDT


-Mislim da nam je bolje kad govorimo istinu i ovo je moja istina. Prošle godine sam patila psihički i fizički, i nisam mogla da držim glavu iznad vode, rekla je u govoru dok je preuzimala nagradu koju joj je dodelila bolnica "McLean" za njenu otvorenost da govori o depresiji koja osim nje muči mnoge mlade ljude.

-Nisam mogla da se smejem i pravim se da je sve normalno. Osećala sam se kao da su me sva moja bol i teskoba odjednom preplavile i to je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u životu, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Jul 7, 2017 at 1:40pm PDT


-Tražila sam pomoć i lekari su uspeli da mi daju dati jasnu dijagnozu, nastavila je, To mi je bio prelomni trenutak, koliko oslobađajući, toliko i zastrašujući. Napokon sam videla što se krije iza zastora mojih problema, ali sam se osećala lakše znajući zašto mi se sve to godinama događalo - bila je iskrena Selena.

Hellomagazin.rs Cover/Instagram/Selena Gomez
Tagovi: selena gomez