Bredli Kuper je zaveo mnoge slavne lepotice, ali nikada nije dobio titulu "zavodnika"?

Bredli Kuper je zaveo mnoge slavne lepotice, ali nikada nije dobio titulu "zavodnika"?

Autor: | 06/10/2019

0

Mnogi holivudski glumci nose titulu "zavodnika", iako nisu slomili toliko srca kao što je to učinio Bredli Kuper, ali on uprkos tome što su kroz njegov život prošle mnoge lepotice nikada nije dobio tu "titulu".

Holivud vrvi slavnim "serijskim zavodnicima" i preljubnicima. Lista glumaca i glumica koje nose takve epitete podugačka je, ali većina ljudi na nju ne bi uvrstila ime Bredlija Kupera, glumca i reditelja koji je trenutno jedan od najpoželjnijih neženja.

Zadnjih godinu dana se o njegovom ljubavnom životu mnogo piše, ponajpre zahvaljujući šuškanjima o aferi s Lejdi Gagom i raskidu s modelom Irinom Šajk, ali osim te dve dame, Bredli je bio u vezi s još mnogo slavnih lepotica. Iako nema "službenu" reputaciju velikog zavodnika, voleo je podosta dama.

Njegova prva velika ljubav bila je Dženifer Espozito, s kojom se zabavljao 2006. godine. Par se javnosti predstavio na dodeli Zlatnih globusa, a svetu su obznanili da su vereni pošto su manje od godinu dana bili u vezi. Nakon što su iste godine izrekli zavete, rastali su se samo četiri meseca posle venčanja.

Sledeća lepotica na glumčevoj "listi" ljubavnica bila je Izabela Bruster, s kojom je bio 2008. godine. Izabela je agentkinja za kasting, a glumca je upoznala na jednoj probi. Zajedno su bili godinu dana, nakon čega su se razišli u prijateljskim odnosima. Izabella je veoma držala do svoje privatnosti pa postoji vrlo malo njihovih fotografija.

Kada je 2009. prekinuo s Izabellom, Bredli nije dugo čekao da potraži novu devojku. Tako je iste godine upoznao Rene Zelveger, na setu filma "Case 39", i s njom započeo ljubavnu vezu. Oskarovka i Bredli zajedno su bili nešto više od dve godine, a onda su 2011. objavili da su raskinuli zbog rasporeda snimanja, koji im nisu dopuštali da provode vreme zajedno.

Utehu je potražio u naručju najveće latino dive sveta - Dženifer Lopez. Ipak, ova ljubavna priča nije dugo potrajala, tek nekoliko meseci, a prema priznanju glumca, navodno je odmah bilo jasno da stvar neće zaživeti.

Godina 2011. pokazala se vrlo ljubavno turbulentnom za slavnog glumca. Zaljubio se u glumicu u usponu Zoe Saldanu, s kojom je ostao duže od godinu dana.

Potom je odlučio da okuša sreću s manekenkama pa je počeo da se zabavlja s Britankom Suki Voterhaus 2013. godine. Velika razlika u godinama koštala je ovaj par njihove veze. Naime, Bredli je hteo da se oženi, ali ona je smatrala da je premlada za tako veliku odluku.

Kada su bili u vezi ona je imala 23, a on 40 godina, pa su nakon dve zajedničke godine odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Poslednja u nizu Bredlijevih devojaka bila je Irina Šajk, s kojom se razišao ove godine. Zajedno su dobili i dete, a mnogi su ih smatrali jednim od najlepših parova Holivuda.

Nakon te priče lavina tračeva o aferi s Lejdi Gagom uzburkala je svet. Njih dvoje su ostali pri tvrdnji da su samo dobri prijatelji i da je sve bila samo gluma. Naravno, niko im nije poverovao.

Sada Bredlija povezuje s Dženifer Garner, njegovom dugogodišnjom prijateljicom, ali jesu li šuškanja o njihovoj vezi istinita ili ne, pokazaće vreme.

hellomagazin.rs Guliver/Getty