Rasta poludeo: Ana Nikolić ima novog dečka?

Rasta poludeo: Ana Nikolić ima novog dečka?

Autor: | 08/10/2019

0

Ana Nikolić, posle dve godine od razvoda sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, navodno je našla novog dečka Ivana G.

Ana je pre dva meseca uplovila u emotivnu vezu sa Ivanom, koji je inače njen lični šofer.

Ana je međutim to krila od očiju javnosti kao i od bivšeg muža.

- Kada je Rasta čuo da je Ana u vezi sa vozačem, poludeo je, a Ana je presrećna u novoj vezi! Ivan se prema njoj ponaša kao prema princezi. On je čak Anu naterao da smrša - započinje priču izvor Telegrafa i dodaje:

- Oni se već godinama znaju, uvek su bili tu jedno za drugo. Ana je najzad posle dužeg vremena srećna i zadovoljna sobom. Ivan ju je podstakao da smrša, a i počeo je da se bavi njenom karijerom. Nikolićeva se baš zaljubila.

Kako navodi sagovornik, Nikolićevoj je najbitnije da njen izabranik ima lep odnos sa njenom ćerkom Tarom.

- Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno - kaže izvor.

Ana i Ivan su bili prošle nedelje u Makedoniji i tada je Rasta bivši saznao za njih.

- Rasta je Anu odmah nazvao i rekao: "Šta je, bre, sa tobom, je l' si ti normalna, zabavljaš se sa protokolom, šegrtom? Je l' si ti svesna šta radiš? - završava izvor za ovaj dnevni list.

Ani je bilo glupo što je to njen novi izabranik čuo, pa je bivšem spustila slušalicu, pošto je ne zanima Rastino mišljenje.

- Stefan je zaista bio nekulturan, drao se preko telefona i vređao Ivana. Baš mu se nimalo nije svidelo što je Ana našla dečka - tvrdi izvor, koji dodaje da je Ivan nedavno sa Anom i njenim društvom slavio njen rođendan u jednom beogradskom klubu.

Podsećamo da je Ana nakon razvoda od repera bila jako utučena i depresivna. Ništa joj nije išlo od ruke, a kako je jednom sama izjavila, nije joj bilo ni do čega, ali se zbog ćerkice držala. Rasta i ona su se sporazumno razveli i oko svega se dogovorili.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: ana nikolić