U jeku priče o razvodu Jugoslava i Elene Karaman Karić, ova fotografija dokazuje nešto drugo!

U jeku priče o razvodu Jugoslava i Elene Karaman Karić, ova fotografija dokazuje nešto drugo!

Autor: | 09/10/2019

0

I pre postojanja medija, ljude je najviše privlačio sočan trač, posebno onaj koji se prenosio od usta do usta, od uha do uha, da bi na kraju poprimio dimenzije koje su bile udaljene od istine svetlosnu godinu, ali je pikantnost bila mnogo jača i prijemčivija ljudskoj radoznalosti. Ovoga puta su "na red" došli Jugoslav i Elena Karaman Karić, te priča o krahu njihovog braka, njenoj navodnoj aferi i odlasku iz srbije put dalekog Perua...

Po narodnoj poslovici: "Gde ima dima, ima i vatre", a sudeći prema novinskim napisma, brak im je u krizi i spremni su da jedno drugome nakon 14 godina kažu zbogom? Međutim, istina je kako to obično biva, sasvim drugačija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) дана 3. Мар 2017. у 3:18 PST

Elena odavno ne želi da komentariše tračeve, napise i bilo šta što je vezano za njen život, ali njen suprug je u šaljivom tonu dao odgovor znatiželjnoj javnosti:

- Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo... Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze - svakome po jedna, ali imamo problem sa kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo - rekao je Jugoslav Karić prošle nedelje za Blic.

Ipak, ne želeći da daju izjave, njih dvoje su uz osmeh sada objavili "foto vest", kojom su jasno pokazali koliko istine ima u traču o razvodu. Na nedavno održanoj rođendanskoj proslavi njihovog sina Simona, bračni par se fotografisao zagrljen, a poentirali su zaokruživši sve osmehom i srcem. Oboje su na svojim Instagram storijima podelili istu sliku, bez dodatnih komentara, jer, čini nam se, komentar nije potreban.

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti