Anđelina Džoli i Eli Fening kao prave princeze na crvenom tepihu (video)

Anđelina Džoli i Eli Fening kao prave princeze na crvenom tepihu (video)

Autor: | 10/10/2019

0

Anđelina Džoli i Eli Fening su i te kako zauzete jer premijera njihovog novog filma "Grdana: Gospodarica zla", odvija se širom Evrope.

Ove srede svečana premijera je održana u Odeon IMAX Waterloo u Londonu, na kojoj su se glumice pojavile u haljinama u kojima su izgledale kao da su upravo iskoračile iz bajke.

Anđelina je izgledala očaravajuće u haljini koja je na nežnom materijalu imala zlatne i srebrne tračice i aplikacije, divna i duga iz kolekcije Ralph & Russo Couture, dok je Eli podsećala na preslatku Zvončicu u svetlozelenoj Armani Prive dugoj haljini. Ovde nije bilo nikakvih princeza i dama u nevolji, jer su njih dve bile obučene za pobedu!

Obe glumice su sjajno sinhronizovale svoje stajlinge, što ima smisla, jer je Anđelina nedavno otkrila da su obe provodile dosta vremena zajedno, pa čak i kada se snimanje završi.

Džoli je ispričala i da je povela Eli na pejntbol obračun, zajedno sa svojom decom:

- Nismo ništa rekli produkciji... pobesneli su na mene - otkrila je Anđelina za E! News na premijeri, objasnivši da iako su zajedno u filmu i druže se, na pejntbolu nije bilo baš tako

- Ne sećam se da li sam je pogodila. Verovatno da jesam. Ne bih stala s pucanjem da mi je bila na nišanu! - kroz osmeh je ispričala Anđelina.

hellomagazin.rs Profimedia