Za Lepu Brenu je danas veoma poseban dan, kakva se fešta sprema u Majamiju?

Za Lepu Brenu je danas veoma poseban dan, kakva se fešta sprema u Majamiju?

Autor: | 20/10/2019

0

Pevačica koja je obeležila jednu epohu na muzičkoj sceni i koja i dalje traje, peva i nastupa s nesmanjenim žarom, čiji hitovi se pevaju širom regiona, ali i sveta, danas ima poseban razlog za slavlje, jer Lepa Brena danas puni 59 godina.

Lepa Brena je je nedavno održala koncert u Parizu, s kojeg je podelila pregršt fotografija zahvalivši se publici i fanovima koji su je kao i uvek dočekali s frenetičnim oduševljenjem i zajedno s njom uživali uz svaki stih i svaku notu.

https://www.instagram.com/p/B3zTCnalBQh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Prošle godine, pevačica je 58. rođendan proslavila sa publikom, na velikom koncertu koji je održala u beogradskoj Štark Areni. 

Iako su mnogi očekivali da će se i za ovaj rođendan vratiti put Beograda, Lepa Brena je, ako je suditi po objavama i lokaciji na Instagramu, odletela put Majamija, gde ima kuću.

Svake godine na njen "divan dan" članovi porodice je obraduju divnim poklonima i cvećem, ali izgleda da će ovoga puta fešta biti s druge strane okeana.

I dok čekamo prve fotografije sa rođendanskog partija na Floridi, fanovi su joj već poželeli sve najlepše, uputivši joj čestitke putem Instagrama.

https://www.instagram.com/p/B31GGTvBKv8/

https://www.instagram.com/p/B30fQ_yhIRe/

 

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: lepa brena

Najnovije vesti