Za Jelenu Đoković ovo je poseban dan: Pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja!

Za Jelenu Đoković ovo je poseban dan: Pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja!

Autor: | 21/10/2019

0

Jelena i Novak Đoković su roditelji jednog "velikog" Stefana i jedne malene Tare, a danas je za ponosne roditelje dan kada će se na torti duvati svećice, kada će biti prepuno balona, dečjih osmeha, igre... Jer Stefan puni pet godina!

Jelena je na Instagramu objavila set divnih fotografija sa Stefanom, od njegovog rođenja, pa do danas, a neke od njih nismo imali prilike da vidimo do sada, uz nežne reči koje su dirnule srca mnogih mama:

- Na današnji dan, pre pet godina, rodio se Stefan, a rodila sam se ponovo i ja. Ovog puta kao Mama, i ovog puta sam imala mog malenog dečaka da me drži za ruku, da mi spava na grudima, peva i plače sa mnom dok učimo život iznova... Koliko si samo promena uneo u naše živote mali VELIKI Učitelju. Zahvaljujući tvojoj mudrosti i strpljenju smo i bolji roditelji seki Tari. Zahvaljujuci tebi smo postali prava mala porodica. Toliko se brzo menjaš, napreduješ, i ne vezuješ ni za kakve promene već samo hrabro koračaš napred... koliko mudrosti u jednom malom telu, a velikoj duši. Divno moje maleno, hvala ti beskrajno na svakom danu rasta s tobom i uz tebe. Za osmeh, tantrume, ljutnje, zagrljaje, poljupce, “a što”, “neću”, “ne dam”... hvala beskrajno. Volim te i hvala ti na strpljenju. Rastemo zajedno evo već pola decenije! - napisala je raznežena Jelena.

hellomagazin.rs Instagram/jelenadjokovicndf

Pročitajte još