Dženifer Aniston pokazala kako izgleda pre i posle fotošopa: Da li mislite da sam se probudila ovako?

Dženifer Aniston pokazala kako izgleda pre i posle fotošopa: Da li mislite da sam se probudila ovako?

Autor: | 22/10/2019

0

Od kako je umalo srušila Instagram svojom prvom objavom, Dženifer Aniston je shvatila šta želi da prikaže i pokaže javnosti, a 15 i po miliona ljudi širom sveta je prati i obožava svaki njen post i fotografiju.

Gostujući kod Džimija Kimela, Džen je objasnila da pojma nema iz kog razloga je popustila pod pritiskom i pojavila se na Instagramu:

Nakon što se našalila na vest da je "umalo srušila Instagram", te objavila zanimljiv video, Džen je nastavila u istom maniru.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/dzenifer-aniston-je-neodoljiva-kunem-se-da-nisam-htela-da-srusim-instagram-video/

Prvo je objavila svoju fotografiju iz detinjstva na kojoj ima meki šeširić koji joj pada na vrlo "ozbiljno" lice, ali i fotografiju koja je nastala ovih dana, sa sličnim šeširom, pručivši da je "uvek sa stilom".

https://www.instagram.com/p/B3ut14EBFKY/

Ipak, poslednja objava kojom se našalila na sopstveni račun, ali i pecnula sve one koji na Instagramu objavljuju isključivo "ispeglane" i doterane fotografije, zaslužila je skoro pet miliona lajkova!

- Ja sam samo devojka... Stojim sa frizurom i šminkom. Stilista. Fotograf. Ekipa za rasvetu, mašina za vetar, rekviziti i kompjuter... Pitam vas da li mislite da sam se probudila ovako?

https://www.instagram.com/p/B345LapB8Xv/

hellomagazin.rs Guliver/Getty