Darko Lazić siguran koju ženu želi: Kakvo crno pomirenje s Anom, ženim se Marinom u maju!

Darko Lazić siguran koju ženu želi: Kakvo crno pomirenje s Anom, ženim se Marinom u maju!

Autor: | 23/10/2019

0

Život Darka Lazića postao je intrigantniji javnosti nakon strašne nesreće koja ga je umalo odvela pravo u smrt, njegovog raspusnog života, a onda i zbog ljubavnih brodoloma, razvoda sa Anom Sević, novom vezom sa mlađanom Marinom Gagić i rođenjem drugog deteta...

Iako još uvek nije u potpunosti uspeo da se oporavi od nesreće, Darko se vratio nastupima, puni novinske stupce svojim pojavljivanjima, kako na nastupu, tako i sa bivšom suprugom.

Ovih dana je snimljen kako zajedno sa Anom Sević šeta s ćerkom Lorenom koju je dobio u braku s pevačicom. Spekulacije su odmah krenule, navodeći da će se njih dvoje pomiriti, a da je veza s Marinom završena.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/kao-u-dobra-stara-vremena-ana-sevic-darko-lazic-u-setnji-sa-lorenom-video/

Međutim, istina je malo drugačija. Darko vrlo dobro zna s kojom ženom želi da nastavi život.

- Verujem da će se mnogi razočarati, ali moja i Marinina veza je u najboljem redu i nismo razdvojeni. Sa bivšom ženom sam bio kada je dovela Lorenu i to je jedina istina. Kakvo crno pomirenje s Anom? Ženim se Marinom u maju. Nikakve afere i teorije zavere ne postoje. Marina je moja buduća žena i majka mog sina - rekao je Lazić za Alo!, koji ističe da Marinina fotografija kojom aludira da joj je samo sin važan ne znači rastanak.

- Marina je objavila fotografiju sa našim sinom i napisala da joj je samo on važan. Iz toga je ispalo da smo se posvađali, razišli i da sam ko zna šta uradio. Ona voli da ode kod svojih roditelja, što je potpuno normalno, pogotovo kada sam van grada i kada je sama sa bepcem. Ispade haos ni iz čega. Ponavljam, s nama je sve kako treba, spremamo se za koncert, Marina ima prelepu haljinu i hajde da se okrenemo nekim lepšim stvarima - zaključio je Lazić u razgovoru za pomenuti list.

https://www.instagram.com/p/B3G5UWpHJ1P/

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti