Mel Bi pronašla sreću s mlađim dečkom, vezu je uspešno krila dve godine! (video)

Mel Bi pronašla sreću s mlađim dečkom, vezu je uspešno krila dve godine! (video)

Autor: | 27/10/2019

0

Bivša Spajsica Mel Bi (44) se nakon burnog života, razvoda, okupljanja Spajsica, turneje, okrenula ljubavi, a mediji su tek sada "iskopali" da je u srećnoj vezi i to već dve godine.. 

Nakon što se šuškalo da je imala aferu s pobednikom šoua "X Faktor" Džejmsom Arturom (31), procurili su novi detalji njenog privatnog života.

Tako se saznalo da je u srećnoj vezi s 13 godina mlađim frizerom Rorijem Mekfijem (31) i to već dve godine! Mel Bi i Rori su u vezi već dve godine, a pre pet nedelja su kao par otišli na jedno venčanje. Upoznao ih je glumac Kristijan Kuk (32) koji je uedno i rođak ove poznate dame.

- Prijatelji su godinama. Iskra se dogodila pre dve godine, ali su se uzdržavali od pojavljivanja u javnosti. Na venčanju su izgledali tako srećno. Mel ne želi ozbiljnu vezu, a Rori je vrlo opušten - rekao je prijatelj para.

Istakao je da pevačica nije prestala da se smeši dok je bila u društvu svog mlađeg dečka. Navodno su se spetljali pošto se razvela od bivšeg supruga, filmskog producenta Stivena Belafontea (44). Inače, Mel Bi je pre nekoliko nedelja rekla voditelju Džonatanu Rosu (58) da je slobodna pa je vest o njenoj vezi s Rorijem mnoge iznenadila.

hellomagazin.rs Guliver/Getty